Home gran somrient amb l'escut del FC Barcelona de fons.
FUTBOL

Pini Zahavi li roba un fitxatge a Pep Guardiola i li regala al Barça: reunió llesta

L'agent de futbolistes israelí ha tornat a fer un gran favor a Joan Laporta tancant un nou fitxatge per al Barça

El Barça continua treballant amb el focus posat al mercat de fitxatges i ho fa pendent de confirmar el fitxatge del proper gran futbolista a explotar a Can Barça. L'operació, en aquest cas, s'ha tancat gràcies a l'agent de futbolistes israelians Pini Zahavi, que s'ha encarregat de treure un fitxatge a Pep Guardiola per donar-li-ho al Barça. Zahavi manté una gran relació amb el Barça i amb Joan Laporta i, aquesta vegada, s'ha encarregat de tancar un nou fitxatge bomba per al Barça de Hansi Flick.

Pini Zahavi també és el representant actual de Hansi Flick, nou entrenador del Barça, i per això l'israelià treballarà perquè el Barça tingui nous arguments per competir per tot. En aquest sentit, Pini Zahavi ja ha complert i s'ha endut un jove talent pretès per Pep Guardiola i, per si no n'hi hagués prou, l'ha regalat al Barça. Hansi Flick ja ha estat notificat i prepara la gran sorpresa: vol que el futbolista faci la pretemporada amb el primer equip i, si convé, vol que es quedi habitualment.

Pini Zahavi en primer pla amb Ferran Torres i Joao Cancelo al fons amb un somriure

Pini Zahavi, igual que Hansi Flick, està acostumat a jutjar els futbolistes per la seva edat i no pel seu rendiment. És el que ha passat en aquesta ocasió, ja que l'agent de futbolistes israelians s'ha endut una perla pretesa per Pep Guardiola i se l'ha regalat al Barça. El fitxatge, eclipsat per l'actual Eurocopa d'Alemanya, ha quedat una mica eclipsat, però es tracta d'una autèntica bomba que el Barça vol anunciar i oficialitzar amb magnificència.

Pini Zahavi li roba un talent a Pep Guardiola i li regala al Barça: "Quin fitxatge hem..."

L'agent de futbolistes i entrenadors especialitzat en el mercat de fitxatges, Pini Zahavi, és a Barcelona i ja s'ha vist les cares amb el Barça de Joan Laporta. Zahavi ha arribat a la Ciutat Comtal amb un objectiu fixat entre cella i cella: confirmar el fitxatge d'un crac que s'acomiadarà de Guardiola per jugar al Barça. Ara bé, Zahavi, que manté una gran relació amb Joan Laporta, no només ha anat a les oficines del Barça per negociar el futur més immediat d'un dels representats.

Pini Zahavi disposa d'una agenda gegantina de contactes i està disposat a tot perquè la seva nova joia arribi al primer equip del Barça com més aviat millor. Zahavi ha tancat la incorporació d'un nou talent que ho tenia fet amb Pep Guardiola i ara el vol regalar al Barça, però a canvi vol alguns favors. El futbolista en qüestió vestirà els colors del Barça, però Pini Zahavi vol que comenci a formar part del primer equip com més aviat millor, cosa que Hansi Flick ja sap perfectament.

El Barça entén el desig de Pini Zahavi i deixarà que sigui Hansi Flick qui prengui la decisió final en relació amb la nova perla fitxada per l'agent israelià. Laporta manté una gran relació amb Zahavi i està disposat a passar per l'anella sempre que el jugador signi un contracte amb el Barça i s'allunyi de Guardiola.

Pini Zahavi li roba un fitxatge a Pep Guardiola i li regala al Barça: reunió llesta

Pini Zahavi ho ha tornat a fer: li ha tret un fitxatge a Pep Guardiola i li ha regalat al Barça. La reunió entre les parts ja està llesta i confirmada, ja que Pini Zahavi vol assegurar-se que el seu nou talent, que és molt prometedor, s'oblida del Manchester City. Pep Guardiola havia insistit molt, però el migcampista en qüestió ha escollit vestir els colors del Barça, ara sota la tutela i el paraigua de Pini Zahavi, el seu nou agent.

L'estreta relació entre Joan Laporta i Pini Zahavi va ser fonamental perquè Robert Lewandowski arribés al Barça i ara tornarà a ser clau. Tot i la situació econòmica complicada del club, Zahavi ha regalat al Barça la continuïtat d'un crac que als 17 anys ja tenia una proposta del City. Parlem, més concretament, del del planter del Barça format a la Masia Quim Junyent, que acaba de signar amb Pini Zahavi per negociar el seu primer contracte professional amb el Barça de Laporta.

Quim Junyent és una de les grans perles de la Masia del Barça i, segons ha pogut saber e-Notícies, està previst que faci la pretemporada amb el primer equip culer. Hansi Flick el coneix i sap que serà la següent perla a explotar, ja després d'acomiadar-se de les ofertes i de les trucades de Pep Guardiola, que anhelava el fitxatge. Junyent fitxa per Pini Zahavi i renovarà amb el Barça per, molt probablement, continuar creixent al filial de Rafa Márquez durant el proper curs oficial que arrenca al juliol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: