Pep Guardiola pensatiu al costat d´un escut del FC Barcelona
FUTBOL

El FFP obliga el Barça a vendre el seu millor fitxatge: Pep Guardiola, molt atent

Els catalans volen abraçar-se a la regla 1/1 del Fair Play financer i han de vendre al seu pilar per aconseguir-ho

Aquests darrers anys, el Barça no està passant per un bon moment econòmic i s'està notant. A més d'haver de privar-se d'alguns fitxatges, ha hagut de vendre jugadors i haurà de continuar fent-ho pel bé de l'entitat. Els catalans volen entrar en la regla 1/1 del Fair Play financer i per això podrien veure's obligats a vendre un dels seus millors futbolistes.

Paral·lelament, Pep Guardiola travessa un moment fantàstic en què té tots els diners que vulgui per fitxar. Al Manchester City l'aprecien molt i li faciliten tot allò que demana. Ara, aprofitant la situació per la qual està passant el Barça, podria pagar per emportar-se el jugador de qui s'ha de desprendre l'equip de la Ciutat Comtal.

Pep Guardiola pot aportar molts diners el Barça

Pep Guardiola és, per a molts, el millor entrenador del món, i no n'hi ha per a menys. El català ha aconseguit grans coses al llarg dels anys dirigint grans conjunts. Té un talent fora del comú per veure quins jugadors són potencials cracs mundials.

Pep Guardiola s'emporta les mans al capdavant durant un partit

Ara que el Barça ha de vendre per poder resoldre els seus problemes amb les altes esferes de LaLiga, Pep Guardiola pot trucar a la porta. Ilkay Gündogan podria ser una de les vendes d'aquest estiu, ja que el fitxatge es podria tancar en uns 20 milions d'euros. A més, cal tenir en compte que ja hi ha molts migcampistes: Gavi, Pedri, Frenkie de Jong i Fermín López.

A més, el Barça compta amb Andreas Christensen i amb el pivot que arribi aquest estiu, que és extremadament necessari. La venda d'Ilkay Gündogan ajudaria el Barça amb, aproximadament, uns 20 milions d'euros. Tenint en compte que no para de baixar de valor, és el millor moment per tornar-lo a Pep Guardiola, que està interessat en el seu retorn.

Pep Guardiola vol que torni Ilkay Gündogan

Fa uns mesos, Pep Guardiola va elogiar el seu exjugador i va deixar veure com el valora com a futbolista. "Prendre les decisions correctes sota pressió, saber allò que l'equip necessita en cada moment, aquest és el tipus de jugador que busco.[…]Només ho vaig haver d'explicar tot a lkay una vegada. Ho va entendre i ho va posar en pràctica immediatament".

Això, sumat a la necessitat del Barça per ingressar diners i buidar plantilla, podria ser el que faci que Ilkay Gündogan torni al City. L'alemany guarda molt bons records de l'entitat anglesa i segurament veuria amb bons ulls la seva tornada. Malgrat que encara no podem confirmar res, es diu que els de Joan Laporta estan disposats a escoltar ofertes pel centrecampista.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: