Pedreu amb cara trista ajuntant els llavis i amb els cabells mullats
FUTBOL

Pedri se la jugarà amb el protegit de Flick el 2024 i amb un fitxatge de luxe el 2025

El canari haurà de millorar el seu rendiment la temporada que ve si no es vol veure entelat

El FC Barcelona continua amb el procés de reconstrucció sota la direcció tècnica de Hansi Flick, apuntant a un futur brillant amb joves talents i fitxatges estratègics. En aquest context, Pedri, un dels pilars de l'equip, es prepara per enfrontar desafiaments i oportunitats úniques les pròximes temporades.

La temporada 2024 promet ser un any de consolidació per al Barça, amb l'arribada de jugadors clau que poden complementar i potenciar el talent ja present a l'equip. La directiva de Joan Laporta, conscient de les necessitats de la plantilla, té al punt de mira reforçar la plantilla.

Tot i això, Pedri primer haurà de competir amb Gündogan per un lloc. S'espera que l'alemany avanci la seva posició amb l'arribada de Flick i és probable que això resti protagonisme al canari.

Pedri González i Gundogan en el partit contra el Deportivo Alabés

Pedri tindrà rivals durs amb l'arribada de Flick

Pedri ha de ser capital per al nou Barça i Flick ho sap. A l'Eurocopa ha vist com prop de l'àrea rendeix molt millor i planeja col·locar-lo darrere de Lewandowski. Tanmateix, Gündogan ha demostrat que també juga molt millor més alliberat, fet que suposa un gran dilema per al tècnic alemany.

A més a més, però, d'una altra banda, Pedri tindrà un nou rival el 2025. El canari ha viscut una temporada realment complicada amb moltes lesions i el FC Barcelona es vol cobrir les espatlles per si es repeteix la situació. Davant aquest escenari, Flick ha demanat el fitxatge de Florian Wirtz per a 2025.

Florian Wirtz ha captat l'atenció del món del futbol pel seu exercici impressionant a la Bundesliga. Amb 21 anys, ja ha demostrat ser un jugador versàtil, capaç d'exercir-se en diverses posicions del centre del camp i a la davantera. Hansi Flick, que segueix de prop el seu desenvolupament, veu en Wirtz una addició perfecta per al Barça el 2025, quan sortirà del Bayer.

Florian Wirtz es llança de genolls a la gespa per celebrar un gol

L'arribada de Florian Wirtz suposarà un gran impuls per al FC Barcelona, oferint a Pedri un soci creatiu, però també un digne rival per lluitar per un lloc com a titular. Tots dos tenen un perfil tècnic similar, de manera que Flick podria optar per ajuntar els dos o deixar-ne un a la banqueta.

Flick, Pedri i Florian Wirtz el 2025

Hansi Flick vol implementar una visió clara per al Barça, basada en un futbol dinàmic i d'alta pressió, amb una aposta forta per la possessió i el control del joc. Per a la seva idea, Pedri és fonamental, i ara el '8' ha de respondre a les expectatives. Si no ho fa, el seu futur s'aguanta per un fil.

Com hem dit, la idea del club és combinar el talent de Pedri amb la màgia de Florian Wirtz. Ara bé, depenent del rendiment de l'ex de la UD Las Palmas, la seva venda podria ser necessària per pagar el fitxatge de l'alemany. De moment, el 2024, Pedri haurà de competir amb Gündogan com a anticipació d'allò que l'espera el 2025.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: