Xavi Hernández cridant amb la boca oberta al costat de l'escut de la Juventus de Torí

FUTBOL

La Juve i 60 M€ acosten un fitxatge gratis al Barça, el que va demanar Xavi Hernández

Xavi Hernández ha estat gairebé un any demanant l'arribada d'un fitxatge imprescindible per a la seva idea de joc, però no ha arribat i la Juve podria fer-li un gran favor

Xavi Hernández està aconseguint remuntar el joc del Barça a força de feina, esforç i sacrifici. Els resultats comencen a arribar després de l'anunci de la seva marxa, cosa que indica clarament que la pressió ha tingut un paper fonamental en el transcurs de la temporada. Ara bé, no només les crítiques i l'opinió pública han condemnat l'etern '6' del FC Barcelona, ja que els fitxatges, Joan Laporta i Deco també en tenen part de culpa.

Sí, perquè, malgrat que la situació econòmica del Barça no està per tirar coets, els últims partits han demostrat que la junta directiva hauria d'haver escoltat abans Xavi Hernández. El tècnic català es va passar tot l'estiu suplicant la incorporació d'un pivot de primer nivell, però Deco va preferir centrar els seus esforços en Joao Félix i Joao Cancelo. De fet, només va acontentar les peticions de Xavi amb Oriol Romeu, que ha demostrat no tenir nivell per al FC Barcelona.

Xavi Hernández mirant Oriol Romeu
Oriol Romeu no ha estat a l'altura, Xavi va demanar més i millor, però mai va arribar | Europa Press, @BarçaTeam21

Per això, Xavi Hernández ha hagut de tapar el forat del centre del camp amb Andreas Christensen, però no és la solució ideal. El Barça necessita un '5' experimentat per controlar els temps i ajudar a la sortida de pilota, i sembla que la Juventus de Torí ha escoltat les súpliques de Xavi.

Xavi Hernández no podrà gaudir del pròxim '5' del Barça

Encara que l'arribada d'un migcampista defensiu ha estat una petició expressa de Xavi Hernández, no podrà gaudir de la seva arribada. Xavi deixarà el club a l'estiu, moment en què el Barça intentarà convèncer el pivot de la Juventus, que queda lliure i es presenta com una gran opció. Al gener ja hi va haver acostaments, però Deco va preferir, una vegada més, fer orelles sordes i avançar l'arribada de Vitor Roque, que no hi aporta gaire.

Tot i això, sembla que a l'estiu, per fi, el Barça tindrà un reemplaçament de categoria per a Sergio Busquets. La Juventus ja dona per perdut el timó i planeja un fitxatge de 60 milions d'euros per reemplaçar-lo. Una sèrie de pistes que han obert els ulls de Joan Laporta, que no pot deixar passar l'oportunitat.

I és que Adrien Rabiot, ex del PSG i actual jugador de la Juventus, no té intenció de renovar el seu contracte i sortirà d'Itàlia a l'estiu si no es torça res. Sens dubte, una gran opció de mercat per al Barça, que veu en Rabiot la peça perfecta per completar el puzle a un preu de ganga, ja que arribaria totalment gratis.

Adrien Rabiot agrada a Xavi Hernández, però arriba tard

És clar que si el FC Barcelona aconsegueix contractar Adrien Rabiot a cost zero, serà una gran operació. No obstant això, sempre quedarà el dubte de com li hauria anat a Xavi Hernández si li haguessin fet cas abans.

Adrien Rabiot conduint la pilota amb la samarreta de la Juventus de Torí
Adrien Rabiot queda lliure i és una gran opció | Europa Press

L'entrenador culer s'ha hagut d'inventar mil sistemes per omplir el buit de Sergio Busquets i ja va demanar el fitxatge d'Adrien Rabiot, però no va ser escoltat per ningú. Ara, la Juventus no pot fer res per retenir-lo i ja pensa en el seu substitut. De fet, es rumoreja que ja ha ofert 60 milions per fitxar Teun Koopmeiners, centrecampista de l'Atalanta.

D'aquesta manera, sembla que el club italià dona per perdut Adrien Rabiot, que podria vestir la samarreta del FC Barcelona la temporada que ve. Això sí, Xavi Hernández ja no estarà al capdavant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: