Pau Cubarsí mirant al davant davant una foto del Camp Nou
FUTBOL

Pau Cubarsí se la juga contra l'únic fitxatge confirmat del Barça per a la 2024/25

El central està tancant molt bé la temporada, però ha de continuar així si no vol que li arrabassin la titularitat

Pau Cubarsí, sens dubte, ha estat un dels jugadors revelació aquest any. El central ha estat fent mèrits i s'ha guanyat un lloc a l'onze inicial de Xavi Hernández. Al club català el valoren molt i fa poc li van renovar el contracte i li van pujar la clàusula de rescissió.

El FC Barcelona considera Pau Cubarsí una peça clau en el projecte de futur i el tenen en alta estima. Així i tot, és important que no es confiï i continuï en la direcció correcta; no es pot distreure. A més, el 'nou fitxatge' del filial li podria posar les coses molt difícils la temporada que ve.

Pau Cubarsí ha de continuar treballant

Pau Cubarsí està sent la parella ideal de Ronald Araújo i, encara que no passen pel millor moment, s'estan veient bons resultats. El jugador del planter està deixant bones sensacions al terreny de joc i es caracteritza per la seva sortida sublim de pilota. Tanmateix, l'altre dia va tenir lloc una reunió amb els agents de la nova competència i va ser fructífera.

Mika Faye destaca amb el filial del FC Barcelona i tant ell com els seus agents creuen que té nivell per a més que el filial. Diversos dels grans d'Europa com el Liverpool i el Bayern de Múnic s'han interessat pel senegalès. A més, ja ha deixat clar diverses vegades que si no té possibilitats amb el primer equip, buscaria la sortida sense pensar-s'ho.

Mika Faye escalfant durant un partit del FC Barcelona

Davant aquest escenari, segons ha informat Mundo Deportivo, Juanma López i Andy Bara, agents de Mika Faye, es van reunir amb Deco per parlar del futur del jove. Afirmen que les converses van acabar molt bé i que Xavi Hernández compta amb ell per al primer equip de cara a la temporada que ve. Farà la temporada amb els de Xavi Hernández i és probable que es quedi a la plantilla principal, així que haurà de competir amb Pau Cubarsí.

Mika Faye, competència directa de Pau Cubarsí

Mika Faye és un gran central i ho ha estat demostrant tota la temporada. Sembla que serà la nova incorporació de l'any que ve i Pau Cubarsí tindrà competència directa. Tots dos són molt joves i hauran de fer bones actuacions per tenir minuts.

Pau Cubarsí està tancant la temporada d'una manera impecable, però no n'hi ha prou amb això. Si vol continuar per davant de Mika Faye, no es pot despistar. D'aquí a uns mesos sabrem més sobre això i veurem si el senegalès aconsegueix competir amb l'espanyol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: