Iñigo Martínez i Pau Cubarsí

FUTBOL

Pau Cubarsí guanya punts, Xavi ho sap i Iñigo Martínez surt tocat contra el Napoli

El central basc va quedar retratat en l'acció del gol de Victor Osimhen, que va suposar l'empat del Napoli

El Barça va empatar contra el Napoli (1-1) a l'anada dels vuitens de final de la Champions. L'equip de Xavi Hernández va quallar una bona primera part i va gaudir d'opotunitats per anar al descans al davant al marcador, però el quadro blaugrana va tornar a mancar de l'enganxat necessari en aquest tipus de partits.

Robert Lewandowski va avançar el Barça al marcador amb un gran gol, però Osimhen va signar el gol que va suposar l'empat definitiu. L'acció del gol del Napoli va deixar en evidència un jugador, que ha quedat assenyalat.

Es tracta d' Iñigo Martínez. El basc no va estar del tot contundent contra el davanter nigerià, i va acabar a terra després que Oshimen s'imposés al duel. Tot i això, les xarxes socials s'han omplert de comentaris amb usuaris reclamant una possible falta sobre l'exjugador de l'Athletic Club.

Tot i haver-hi una possible falta, Iñigo Martínez no pot caure a terra d'aquesta manera i deixar el davanter, en aquest cas Osimhen, en una situació tan clara per marcar. L'atacant napolità es va presentar sol davant de Ter Stegen i no va perdonar.

Pau Cubarsí surt reforçat tot i no jugar

Una de les novetats de l'onze que va presentar Xavi Hernández davant el Napoli va ser l'absència de Pau Cubarsí. Després d'encadenar 4 titularitats de manera consecutiva, el tècnic egarenc va decidir optar per l'experiència d'Iñigo Martínez per a aquest partit.

Tot i no disputar ni un minut a l'Estadi Diego Armando Maradona, Pau Cubarsí ha sortit reforçat del xoc. El jugador del planter continua sent fonamental per a Xavi i el més probable és que surti d'inici davant el Getafe, a la propera jornada de Lliga.

Pau Cubarsí s'ha guanyat el lloc. El futbolista té una tècnica prodigiosa i un copejo pulcre, i és fonamental per al Barça en sortida de pilota. Així mateix, també destaca per les seves actuacions a nivell defensiu. El central mostra una gran seguretat en els duels, afronta situacions compromeses amb valentia i personalitat, i exhibeix una enteresa i maduresa impròpies d'un noi de 17 anys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

A més, Pau Cubarsí està mostrant un ventall molt ampli de recursos i conceptes defensius a l'hora de contenir davanters corpulents i físics. Les seves estadístiques davant del Celta van ser realment bones.

Xavi Hernández n'ha pres nota. És probable que la confiança amb Pau Cubarsí vagi en augment mentre que Iñigo, tot i tenir incidència al gol del Lewandowski, pot sortir tocat després del matx.