Pau Cubarsí al costat de l'escut del Bayern Munic mentre mira a càmera

FUTBOL

Parella d'or amb Pau Cubarsí, no juga al Bayern i el Barça somia el seu fitxatge

La irrupció del jugador del planter ha provocat que la directiva li busqui un acompanyant d'alt nivell per al futur

La directiva del Barça sembla tenir clar que Pau Cubarsí és un jugador tant de present com de futur. La irrupció del jove del planter ha estat una notícia molt ben rebuda pel club i pels aficionats. En només uns quants partits com a professional, el català ha mostrat unes habilitats tant defensives com amb la pilota extraordinàries.

Els informes que tenien els cercapromeses de les categories inferiors del FC Barcelona sobre Pau Cubarsí eren molt bons. Ara bé, el jugador ha superat totes les expectatives i s'ha consolidat com un projecte de futur molt prometedor.

Les baixes constants que han patit els defensors de la plantilla de Xavi Hernández han provocat que el tècnic culer li donés l'oportunitat. El xaval no l'ha desaprofitada, ja que amb prou feines ha necessitat una estona per consolidar-se com a membre de la primera plantilla.

El FC Barcelona busca un acompanyant per a Pau Cubarsí

La directiva culer té clar que Pau Cubarsí s'ha de mantenir al FC Barcelona els pròxims anys. Tot i que el jugador ha rebut ofertes per marxar, tant el jugador com el club no semblen estar disposats a separar els seus camins. La secretaria tècnica, conscient d'això, ja busca un nou company per formar un tàndem defensiu espectacular.

En els darrers dies, la premsa alemanya insinua que Joan Laporta s'hauria fixat en Matthijs de Ligt com a possible nou fitxatge. El jugador neerlandès no està comptant amb els minuts que ell voldria i estaria disposat a abandonar la disciplina del Bayern de Múnic l'estiu que ve. La mala relació del defensor amb Tuchel sembla que és el clar indicatiu del seu desig de sortir d'Alemanya.

Matthijs de Ligt, el candidat principal

Encara que el FC Barcelona compta amb Ronald Araújo a les seves files, la continuïtat de l'uruguaià ha estat posada en dubte els últims mesos. El charrúa estaria content a la Ciutat Comtal. Tot i això, si el club culer no aconsegueix crear un ambient competitiu, el jove defensor podria demanar a Joan Laporta sortir.

La directiva culer, conscient d'això, sembla voler prevenir-se davant de la possible sortida de Ronald Araújo. És per això que podrien haver fixat el seu objectiu en Matthijs de Ligt. El central neerlandès ja va estar a l'òrbita del FC Barcelona abans del seu fitxatge per la Juventus i s'adaptaria molt bé a la filosofia del club culer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Atès que Matthijs de Ligt a l'última temporada no acumula molts minuts, el valor del jugador s'ha vist reduït. Tot apunta que la directiva del Bayern està disposada a deixar sortir el neerlandès sempre que rebin una oferta propera als 50 milions d'euros. Com que el FC Barcelona pretén fer caixa l'estiu que ve, Joan Laporta podria complir la demanda de l'equip alemany.