Marcos Alonso amb la samarreta del FC Barcelona lamentant-se
FUTBOL

L'intercanvi que ja valora el Barça inclou Marcos Alonso i un fitxatge gratis

La sortida del jugador madrileny sembla ser qüestió de temps i la directiva ja pensa en el seu substitut, que arribaria gratis

La directiva del Barça sembla tenir clar que una de les prioritats per al pròxim mercat de fitxatges ha de ser reforçar la línia defensiva. El problema principal que ha tingut l'equip ha estat la manca de contundència i això ha de millorar. La quantitat de gols que ha rebut la plantilla és molt superior a la de la temporada passada, doblant el número i quedant encara més de mitja temporada.

Tant Joan Laporta com Deco tindrien clara la intenció de reforçar la defensa. Des de fa uns quants mesos s'especula una possible sortida de diversos jugadors per tal de recaptar una quantitat important. La directiva sembla començar a valorar tant la venda de Jules Koundé com la d'Andreas Christensen.

Marcos Alonso viu els seus últims mesos com a jugador culer

No obstant això, un jugador que sí que sortirà del club l'estiu que ve és Marcos Alonso. Tot i que encara no és oficial, el jugador madrileny acaba contracte amb el club culer en finalitzar la temporada. Ni a l'entorn del jugador ni al club hi hauria intenció de prolongar el seu contracte, per la qual cosa el lateral viu els seus últims mesos com a jugador del Barça.

Durant la temporada passada, Marcos Alonso va tenir moments en què va ser molt rellevant per a Xavi Hernández. El madrileny s'alternava amb Jordi Alba i Alejandro Balde al carril i, a més, oferia al tècnic culer versatilitat, ja que podia jugar de central. Tanmateix, a l'actual curs només acumula 302 minuts i ha disputat només 7 partits.

Mario Hermoso, a l'agenda del Barça

La falta de confiança del tècnic en el jugador, juntament amb les lesions, han impedit a Marcos Alonso disputar tants minuts com ell hauria desitjat. Això ha provocat que la directiva no vulgui oferir-li la renovació i que pensi a substituir-lo el pròxim curs. El candidat principal que estudia la secretaria tècnica és Mario Hermoso.

El jugador de l'Atlètic de Madrid ofereix unes característiques similars a les de Marcos Alonso, ja que pot ocupar la posició de central i la de lateral esquerre. La seva polivalència és el que més agrada del jugador a la directiva culer. A més, la seva incorporació es podria produir a cost zero, ja que acaba contracte amb l'entitat matalassera.

En cas que es produeixi la sortida de Mario Hermoso al Barça, l'Atlètic de Madrid estaria pensant a incorporar Marcos Alonso per substituir-lo. Per tant, es podria produir un canvi de jugadors, malgrat que les negociacions no existeixen entre els clubs. Tots dos jugadors acaben contracte en finalitzar la temporada i són lliures de negociar amb qualsevol club.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: