Joan Laporta en primer pla amb un tro caient al fons

FUTBOL

Primer això d'Oriol Romeu i després l'empat, Joan Laporta esclata a la llotja

Joan Laporta va esclatar ahir a la nit a la llotja de Montjuïc després de l'empat del FC Barcelona contra el Granada després d'una setmana molt mogudeta, amb Oriol Romeu com a protagonista

Joan Laporta fa diverses setmanes que està sotmès a una gran pressió. El FC Barcelona s'ha convertit en un polvorí a punt d'esclatar i el president ja no sap on ficar-se. Tot va començar amb l'anunci sorpresa de Xavi Hernández, que se n'anirà a final de temporada, però la situació ha estat empitjorant amb el pas dels dies.

I és que, aquest mateix cap de setmana, s'han filtrat els motius de la venda frustrada d'Oriol Romeu i, a més, el Barça ha tornat a ser incapaç de guanyar. Joan Laporta va assistir a la llotja de Montjuïc per veure el partit contra el Granada, i va acabar fent saltar les safates de canapès pels aires. El seu enuig ha estat molt comentat, i això demostra que l'aspecte esportiu brilla per la seva absència.

Oriol Romeu i la seva dona rebutgen anar-se'n a Turquia

Joan Laporta, davant les dificultats econòmiques del club, havia trobat una gran solució per poder intentar fer algun fitxatge el darrer dia de mercat. Les lesions de Gavi i Alejandro Balde són de llarga durada i Xavi havia demanat, almenys, un pivot, però mai no va arribar. I la veritat és que gran part de la culpa és d'Oriol Romeu.

Sí, perquè l'ex del Girona havia arribat a un acord amb el Besiktas per deixar el Barça i donar una gran alegria a Joan Laporta, però tot es va torçar. Almenys així ho ha explicat el president de l'equip turc, Hasan Arat, que no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar del fitxatge fallit d'Oriol Romeu. "El president Joan Laporta va permetre el traspàs d'Oriol Romeu, es va arribar a un acord amb el jugador, però aquesta transferència no es va fer", va començar explicant.

I, després d'aquesta breu introducció, Hssan Arat va afirmar que "la seva dona va valorar, de cara a futur, els atacs a l'església de Sariyer". Per tant, el motiu del fitxatge frustrat d'Oriol Romeu pel Besiktas no té res a veure amb l'àmbit esportiu. La situació del país va ser el desencadenant d'aquesta decisió, que no va agradar gens a Joan Laporta, que ja tenia tancat l'acord.

El Barça rebria 3 milions d'euros, una quantitat gens menyspreable per a les arques d'un club minvat que necessita ingressar diners de qualsevol oportunitat que es presenti. I la d'Oriol Romeu era una molt bona, ja que no compta per a Xavi i, a més, hauria permès intentar fer un altre fitxatge per cobrir la seva sortida. Sens dubte, tot un revés per Joan Laporta, que ha acabat esclatant després de tanta tensió acumulada a la llotja de Montjuïc.

Joan Laporta fa volar els canapès

Segons ha informat Catalunya Ràdio, el president va acabar la trobada del Barça contra el Granada amb un enuig monumental. El resultat no va ser gens l'esperat i la tensió va créixer fins a un punt insostenible. De fet, segons sembla, Joan Laportava fer volar diverses safates de canapès a la llotja de Montjuïc després d'acabar molt enfadat amb el resultat de l'equip davant un rival inferior.

No és la primera ocasió en què el Barça no obté els resultats esperats, però sí en què Joan Laporta perd els nervis. L'adeu de Xavi, la negativa d'Oriol Romeu a sortir i el mal resultat davant el Granada han estat els motius principals, però n'hi ha més. I és que, si el FC Barcelona continua a aquest ritme, la classificació per a la Champions League pot arribar a perillar, i això sí que seria un drama per al projecte.