Deco amb un gran somriure davant d'Alejandro Balde amb cara d'ensurt

FUTBOL

Els 2 fitxatges de Deco per acompanyar Alejandro Balde i regalar Marcos Alonso

Marcos Alonso deixarà el Barça a final de temporada i Deco no vol que es repeteixi el mateix d'aquest any, així que buscarà competència perquè Alejandro Balde no es relaxi

Alejandro Balde és el titular del flanc esquerre de la defensa del FC Barcelona sense cap mena de discussió. Des de la marxa de Jordi Alba s'ha guanyat el lloc amb grans actuacions i amb una demostració de poder físic difícilment igualable. És una assegurança a la línia defensiva i, a més, aporta molt en atac, de manera que Deco no té previst fer caixa amb ell.

En canvi, a l'altre costat de la balança es troba Marcos Alonso. L'ex del Chelsea ha desaparegut dels plans de Xavi Hernández aquesta temporada i el seu futur és més clar que mai. Acaba contracte a final de temporada i Deco no té la més mínima intenció de renovar el seu vincle amb el club, i per això la millor solució és regalar-lo a l'estiu.

Davant d'aquest escenari, Deco ja s'ha posat a treballar i s'ha llançat a buscar un parell de fitxatges que puguin competir amb Alejandro Balde. Marcos Alonso no hi serà, i el '3' necessitarà algú que li posi les coses difícils perquè no es repeteixi el mateix d'aquest any. I és que Balde, malgrat ser el millor lateral esquerre de la plantilla, ha estat suplent en diversos partits a causa de la baixada de rendiment.

Deco prepara 2 fitxatges perquè Alejandro Balde no s'adormi

Alejandro Balde té un gran cartell a la Premier League i, per característiques, encaixaria a la perfecció en equips com el Manchester City, el Chelsea o l'Arsenal. De fet, Pep Guardiola el segueix de prop i ja ha preguntat per la seva possible sortida del Barça, cosa que no es produirà. Deco ho té clar i aposta per Balde de cara al futur, però també es vol cobrir les espatlles amb un suplent de primer nivell.

De fet, el director esportiu té 2 favorits per ocupar el rol de Marcos Alonso, i tots dos juguen a Espanya. El primer és Sergi Cardona, carriler de la UD Las Palmas que està brillant amb llum pròpia i que ha despertat l'interès del FC Barcelona, entre d'altres. Però Deco no només s'ha fixat en ell, ja que el seu altre gran objectiu és Álex Valle, que ja és propietat del Barça, però que juga cedit al Llevant.

Sergi Cardona i Álex Valle, dos fitxatges que no molesten Alejandro Balde

Com hem vist, Deco té clar que Alejandro Balde ha de ser propietari de la banda esquerra del Barça. Només té 20 anys i tot el futur per endavant, però també és evident que necessita competència per rendir al màxim nivell. I és que, des de la desaparició de Marcos Alonso, el nivell de Balde va baixar dràsticament fins a la seva lesió a la Copa del Rei.

Per tant, l'arribada de Sergi Cardona o Álex Valle sembla imprescindible per al bon funcionament de la banda esquerra del FC Barcelona. Això sí, el que més números té per venir és el del Llevant, ja que està cedit i el seu fitxatge sortiria de franc. En canvi, Sergi Cardona ha despertat l'interès d'equips com l'Atleti i el seu traspàs rondarà els 30 milions, una xifra gairebé impossible per al Barça.

Sigui quin sigui el guanyador, el que és clar és que la decisió de Deco està molt meditada. Sap que ha d'envoltar Alejandro Balde de la millor manera, però mai tallar-li el pas, ja que està cridat a ser una peça clau de l'engranatge culer durant molts anys.