El defensa central del Barça Ronald Araújo, en primer pla amb una foto en què apareix i s'albira l'escut del FC Barcelona, club per al qual juga actualment.
FUTBOL

Oficial, Ronald Araújo se'n va del Barça, Hansi Flick fitxa un nou recanvi top

El Barça sap que Ronald Araújo no seguirà al club culer i Hansi Flick ja s'ha mogut per fitxar un nou defensa

El Barça ja sap que Ronald Araújo, defensa central titular del primer equip, no seguirà vestint els colors del club culer durant la temporada que ve. El Barça volia comptar amb Ronald Araújo, però la veritat és que la proposta de renovació no ha satisfet el defensa uruguaià, que farà les maletes cap a la Premier League. Araújo considera que el seu sou actual no està d'acord amb la seva importància dins del vestidor i, per tant, ha considerat emprendre una nova aventurar lluny del Barça de Hansi Flick.

L'alemany Hansi Flick, per part seva, ja sap que Araújo té un peu i mig fora del Barça i, per tant, s'ha mogut per fitxar un recanvi top. Ronald Araújo no seguirà al Barça i la decisió està presa, encara que es farà oficial i pública un cop s'acabi la Copa Amèrica que el defensa disputa amb l'Uruguai. Ronald Araújo va acabar molt tocat la temporada passada i ha pres la decisió de sortir del Barça per fitxar per un club de la Premier League que li duplicarà el sou.

Ronald Araújo aplaudint durant un partit del FC Barcelona

El Barça va fer tot el possible per retenir Ronald Araújo, però el que ha quedat clar és que el central uruguaià entén que el seu cicle al club s'ha acabat. Araújo no seguirà i Hansi Flick, que sí que comptava amb el defensa, s'ha hagut de començar a moure per fitxar un recanvi top a nivell europeu i mundial. Tot està confirmat, ja que el Barça ja tindria emparaulat el fitxatge del nou Ronald Araújo, que també ha despertat l'interès de clubs com el Bayern Munic.

Ronald Araújo se'n va del Barça: no renova i Hansi Flick al·lucina: "Comencen els problemes..."

El Barça, amb Joan Laporta i Hansi Flick liderant el projecte culer, segueix treballant per tancar el seu aterratge al proper mercat de fitxatges estival. Tot i que el Barça encara té diverses carpetes obertes i més dubtes que certeses, hi ha un culebrot que ja és molt a prop de tancar-se de forma total i definitiva. Parlem del serial protagonitzat pel central uruguaià Ronald Araújo, que, ja de manera definitiva, abandonarà el Barça durant aquest mercat de fitxatges d'estiu.

Ronald Araújo va acabar aquesta temporada amb molt de malestar al voltant de la figura de Xavi, que li va comunicar al club que l'uruguaià era prescindible de cara al següent curs. Amb tot això, el defensa central uruguaià, que gaudeix de grans ofertes esportives i econòmiques, es va començar a plantejar una sortida i ja ha decidit que no continuarà al Barça. El Barça admet que la venda de Ronald Araújo generaria moltes plusvàlues, però entén que és un ídol del barcelonisme i que, per tant, la sortida serà traumàtica.

Hansi Flick, per part seva, treballa incansablement perquè el Barça pugui recuperar la seva estructura defensiva un cop es confirmi la sortida de Ronald Araújo. Flick considerava que Araújo seria important, però no ha aconseguit convèncer l'uruguaià, que farà les maletes cap a la Premier League, on hi ha 3 clubs que li dupliquen la fitxa actual.

Oficial, Ronald Araújo se'n va del Barça, Hansi Flick fitxa un nou recanvi top

Ronald Araújo, que forma part del grup de capitans del primer equip, voldria seguir al Barça, però sap de primera mà que les necessitats econòmiques del club van al davant. A més, Araújo va aprofitar per recordar que "no es veu fora del Barça", però també va apuntar que el seu futur està a les mans del club, que li ha fet una proposta poc convincent. Tot i que optava per seguir, el defensa central va entendre que potser el Barça buscaria generar beneficis amb la seva figura i, per tant, prefereix proposar ell mateix la sortida de l'entitat culer.

Hansi Flick no ha volgut perdre el temps i ja ha fitxat, per al seu Barça que ve, un nou recanvi top que arribarà per ocupar el rol de Ronald Araújo . Tot està a res de confirmar-se, però la veritat és que, perquè tot encaixi, el Barça haurà de vendre Araújo amb anterioritat. Tot i això, Hansi Flick ja ha posat l'ull sobre la figura de Jonathan Tah, defensa central de 28 anys i actual futbolista del Bayer Leverkusen alemany.

Jonathan Tah també compta amb una proposta del Bayern Munic, però Hansi Flick hauria aconseguit convèncer-lo perquè s'uneixi al Barça. Jonathan Tah ocuparia, als 28 anys, el rol de Ronald Araújo, que se n'anirà del Barça en direcció a un gran club de la Premier League anglesa. És tot gairebé oficial: Ronald Araújo és fora del Barça i Hansi Flick fitxa un nou recanvi top per al seu nou projecte culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: