Alphonso Davies en primer pla
FUTBOL

La picada d'ullet d'Alphonso Davies al Reial Madrid apropa el seu fitxatge

Florentino Pérez continua treballant en la incorporació del que, per a ell, és el lateral esquerre ideal

El Reial Madrid segueix atalaiant el mercat a la recerca de nous talents per enfortir la seva defensa. Des de les oficines de Chamartín no paren de treballar per organitzar de la millor manera la temporada que ve. Tot i així, sembla que la prioritat per al lateral esquerre del futur continua sent la mateixa.

Alphonso Davies és el favorit d'un Florentino Pérez que té clar que Ferland Mendy no és l'idoni. A més, amb 29 anys, el lateral francès no es pot considerar com un jugador a llarg termini per al Reial Madrid.

D'aquesta manera, segueixen les informacions que envolten Alphonso Davies i el Reial Madrid. De moment, les darreres informacions apunten que l'oferta de renovació del Bayern Munic hauria estat retirada. El conjunt bavarès hauria cedit davant un Alphonso Davies que es nega a signar una ampliació contractual amb el club.

Florentino Pérez al centre amb Ferland Mendy i Alphonso Davies a seu costat

En aquest escenari, Florentino Pérez es comença a fregar les mans davant un jugador que deixa clares les seves intencions de manera indirecta. L'última hauria estat una picada d'ullet al Reial Madrid en deixar clar que Vinícius Júnior és el contacte més famós que posseeix a la seva agenda.

Alphonso Davies admira Vinícius Júnior

Vinícius Júnior ha rebut un elogi inesperat per part d'Alphonso Davies. El lateral canadenc ha deixat clar que Vinícius Júnior és el contacte més famós que guarda a la seva agenda. A més, Alphonso Davies ha reaccionat amb un somriure mesurat després de ser preguntat per si podria trucar al brasiler.

Amb aquesta reacció i un "no vull molestar-lo" deixava caure la seva admiració per un dels candidats a la Pilota d'Or. D'aquesta manera, sembla que Alphonso Davies deixa sobre la taula un al·licient més que el posiciona al punt de mira del Reial Madrid.

Ara com ara, el futur d'un dels millors laterals esquerres d'Europa és a l'aire. De moment està disputant la Copa Amèrica amb la seva selecció i el seu debut davant l'Argentina ha deixat molt bones sensacions. Per descomptat, tant per al Canadà com per al Bayern de Munic, la seva presència sempre resulta fonamental.

El Reial Madrid esperarà la Copa Amèrica

Sembla que el Reial Madrid esperarà que finalitzi la participació d'Alphonso Davies a la Copa Amèrica. De moment, no s'espera que la selecció del Canadà arribi molt lluny a la màxima competició de seleccions del continent americà.

En aquests moments, Florentino Pérez estaria estudiant si fitxar el defensa en aquest mercat o esperar a 2025. Tot això, tenint en compte que a l'estiu de 2025 Alphonso Davies arribaria al Reial Madrid com a agent lliure. Ara com ara, el que és una certesa és que el Bayern Munic s'hauria rendit davant un Alphonso Davies que admira Vinícius Júnior.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: