Bandera de España amb l'escut nacional i els anells olímpics.
FUTBOL

Oficial! Els 3 fitxatges de La Roja al Barça per als Jocs Olímpics de París

Ja es coneix la llista definitiva i el nombre de culers és notable, factor que és positiu i negatiu alhora


Tot i que els països prioritzen l'Eurocopa abans que els Jocs Olímpics, també és una competició important. Per aquesta raó, se seleccionen futbolistes de primer nivell que puguin perseguir la victòria. Aquest any, els Jocs Olímpics es disputaran a París i ja coneixem la llista de Santi Denia.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això ha impedit que es pugui moure lliurement pel mercat de fitxatges. La part positiva és que, com que no pot desemborsar diners, ha hagut d'apostar per molts del planter, que han estat a l'altura d'allò que se'ls ha exigit. Ara, 3 jugadors de l'entitat blaugrana seran, entre d'altres, els encarregats de defensar la samarreta d'Espanya als Jocs Olímpics.

La llista de Santi Denia té molt en compte el Barça

Santi Denia, l'actual entrenador de la sub-21, serà l'encarregat de dirigir Espanya als Jocs Olímpics. L'1 de juliol, els jugadors escollits es concentraran a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. A continuació, es pot veure qui intentarà portar el trofeu a Espanya.

Gran victòria de la Selecció Espanyola a l'últim partit amistós abans de l'Eurocopa

Un dels elegits és Pau Cubarsí, que, per desgràcia, no és present a l'Eurocopa després de quedar-se fora per decisió de Luis de la Fuente. En un principi, va ser convocat, però va ser un dels tres jugadors que van marxar abans de començar el torneig. Amb ell també hi haurà Fermín López, que sí que és a l'Eurocopa, però no està tenint minuts; de fet, va debutar fa pocs dies contra Albània.

Eric García també formarà part de la plantilla escollida per a l'Eurocopa, cosa normal. Ha fet una gran temporada amb el Girona FC i ha esdevingut un imprescindible per a Míchel. L'espanyol va haver de sortir del Barça per marca d'espai, però ha vist l'èxit a l'altre equip català.

Els 3 elegits, joves i amb ambició

Els 3 seleccionats del Barça han demostrat que tenen el nivell necessari per representar els espanyols als Jocs Olímpics. El simple fet que dos d'ells disputin l'Eurocopa i un es quedés a molt poc ja en diu molt. A més a més, la resta de l'equip també és molt bo, així que Espanya pot fer grans coses.

Fermín López ha demostrat tenir molt de nivell i la primera meitat de la seva temporada amb el Barça va ser molt bona. Per desgràcia, una lesió el va apartar dels terrenys de joc, però ha tornat i va a totes. El 26 de juliol començaran els Jocs Olímpics i veurem com juga La Roja.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: