Sergi Roberto mirant a l'estesa mentre salta al camp amb la roba d'escalfament del FC Barcelona
FUTBOL

Sergi Roberto opina sobre el fitxatge més comentat de les últimes hores

El capità del Barça s'ha sumat a comentar un moviment que afecta el Reial Madrid

S'ha parlat molt de Sergi Roberto les últimes setmanes. El capità del Barça encara no ha renovat i quedarà lliure d'aquí a uns dies si no ho fa. Mentre ho negocia, el de Reus sí que s'ha volgut expressar a Instagram sobre unes altres qüestions del mercat.

L'arribada de Hansi Flick sembla que ha refredat la seva continuïtat. Malgrat haver perdut protagonisme, no ha deixat de ser una peça fonamental al vestidor i per això es debat que hi continuï. Una decisió que no prendrà ell, de tota manera.

El blaugrana, que comença a veure possible haver d'abandonar el Barça, no ha deixat passar l'oportunitat de parlar sobre un cas similar al seu. Un cas molt proper, però que ha estat al revés. El club ha ofert la continuïtat, i el jugador ha decidit apostar per una altra destinació.

Sergi Roberto celebrant un gol amb els braços oberts

Sergi Roberto escriu a un jugador del Reial Madrid

Sergio Roberto s'ha pronunciat ni més ni menys que sobre la sortida d'un futbolista de l'etern rival, el Reial Madrid. Després d'aconseguir LaLiga i la Champions, Nacho Fernández, també capità, ha dit adeu. La seva decisió ha estat molt comentada al món del futbol, sorprès.

Nacho Fernández, important per a Carlo Ancelotti durant el curs i amb oferta per renovar, ha posat el fre per emprendre un nou repte en una lliga menor. A la seva trentena com Sergi Roberto, ha entès que li tocava viure aventures noves amb tot fet a l'àmbit esportiu. El blaugrana, això sí, ha dit la seva per Instagram.

Sergi Roberto, de tota manera, té clar que no emprendrà el mateix camí. Si se'n va del Barça, vol continuar competint al màxim nivell, i té ofertes. Va sonar per al Girona, per al València, i també per a equips internacionals d'envergadura com ara el Borussia Dortmund.

El missatge de Sergi Roberto

Sergi Roberto s'ha dirigit a Nacho Fernández amb un to amable per felicitar-lo per la seva gran trajectòria de blanc. El català li ha dit exactament: “felicitats per tot”. A més, ha afegit l'emoticona de dues mans estrenyent-se.

Companys a la selecció i rivals en molts Clàssics, a més de capitans als seus equips, es tenen un respecte mutu que s'han demostrat. Potser d'aquí a uns dies, però, serà Nacho Fernández qui haurà de fer el missatge al revés. Mentrestant, tocarà esperar.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: