Xavi Hernández mira de banda amb cara de sorpresa i Sergio Busquets ho observa en vestit des del darrere

FUTBOL

El nou Sergio Busquets s'emprenya amb Xavi Hernández, a LaLiga es rifen el fitxatge

La poca participació d'un del planter culer pot provocar que es replantegi el seu futur i que abandoni la disciplina blaugrana l'estiu que ve

El llegat de Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona no serà recordat pels seus èxits. El tècnic català només ha aconseguit una Supercopa d'Espanya i una Lliga. Atesos els resultats poc favorables de la temporada actual, el tècnic haurà de deixar la banqueta en finalitzar el curs. Per tant, com que la possibilitat d'aconseguir un títol en aquesta temporada és ínfima, el míster no podrà sumar més èxits al seu currículum.

No obstant això, hi ha alguna cosa per la qual cosa sí que es reconeixerà Xavi Hernández: el seu suport als joves talents del planter. Davant de la difícil situació econòmica del club culer, l'entrenador de Terrassa ha sabut suplir les mancances de la plantilla amb jugadors del filial. Durant diversos moments d'aquesta temporada, la presència de jugadors del planter al primer equip ha estat destacada.

Marc Casadó, l'oblidat de Xavi Hernández

Lamine Yamal, Héctor Fort, Fermín López, Marc Guiu i Pau Cubarsí són alguns dels jugadors del planter que s'han consolidat al primer equip. Xavi Hernández ha donat l'oportunitat de debutar al primer equip un total de 15 jugadors del filial, inclòs Marc Casadó, que s'esperava que tingués un paper més rellevant aquesta temporada.

Marc Casadó és considerat per molts cercapromeses de les categories inferiors del Barça com el nou Sergio Busquets. Després de la marxa del jugador de Sabadell, s'esperava que el jove ocupés el seu lloc al primer equip durant moments a la temporada. Xavi Hernández li va donar l'oportunitat de debutar el curs passat i ha tingut minuts a l'actual curs, però la seva contribució ha estat limitada.

Marc Casadó medita buscar una oportunitat fora del Barça

El jugador de 20 anys esperava tenir més minuts al primer equip després de la marxa de Sergio Busquets. El baix rendiment d'Oriol Romeu podria haver donat a Marc Casadó una oportunitat. Tot i això, Xavi Hernández sembla no confiar en ell, ja que ha preferit optar per Andreas Christensen com a pivot en lloc del jugador del filial.

L'escassa participació de Marc Casadó aquesta temporada podria portar-lo a buscar uns altres horitzons en finalitzar el curs. Com que el seu contracte amb el club culer finalitza al juny de 2024, diversos equips de primera divisió han mostrat interès a fitxar-lo. Es rumoreja que tant el València CF com el Girona FC han preguntat a l'entorn del jove per la seva disponibilitat.

Tanmateix, la sortida de Xavi Hernández podria canviar el panorama per al jugador. L'arribada d'un nou entrenador li podria oferir una nova oportunitat que no hauria de deixar passar.