Fermín López amb un gran somriure i l'escut de l'Inter de Milà al fons

FUTBOL

Fermín López no perd de vista l'Inter de Milà, el seu futur depèn d'un fitxatge

El del planter culer ha esdevingut important a la plantilla culer i està pendent de confirmar la seva continuïtat

Una de les grans notícies positives que ha rebut el FC Barcelona aquesta temporada ha estat l'aparició de diversos jugadors del planter. La confirmació que tant Lamine Yamal, Héctor Fort, Fermín López, Marc Guiu com Pau Cubarsí s'han consolidat a la dinàmica del primer equip és, sens dubte, una notícia magnífica. Malgrat la seva joventut, aquests jugadors han demostrat estar preparats per rendir a l'elit professional.

Alguns han gaudit de més minuts que uns altres, i els casos de Lamine Yamal i Fermín López són exemples clars. Tots dos han estat a la dinàmica del primer equip des de l'inici de la pretemporada. Xavi Hernández ha apostat per ells com a peces importants de la plantilla, i els joves hi han sabut respondre.

Fermín López s'ha guanyat la seva continuïtat a la plantilla culer

Si bé Fermín López no ha tingut gaire protagonisme últimament, el jove ha demostrat tenir la confiança plena de Xavi Hernández, tal com ho demostren la quantitat de minuts jugats. Fins ara, el jugador andalús ha disputat 25 partits, sumant un total de 1041 minuts jugats. Tot i ser un migcampista, el gol és una de les seves grans virtuts i en la seva primera temporada com a culer fins ara ha estat capaç d'anotar-ne tres.

Fermín López va començar la temporada amb fitxa del filial, però, a causa del seu bon rendiment i la confiança de Xavi, la directiva va decidir pujar-lo permanentment al primer equip. La secretaria tècnica confia molt en el potencial del jugador sevillà, per això mateix tenen clar que ha de romandre a la disciplina culer.

Fermín López, el gran beneficiat del fitxatge de Zielinski per l'Inter de Milà

Hi va haver moments durant la temporada en què es rumorejava que la junta directiva estava buscant reforçar la línia medul·lar. L'arribada d'un centrecampista més a l'equip podria haver perjudicat els minuts de Fermín López. No obstant això, un dels jugadors que estava a l'agenda de Joan Laporta finalment marxarà a l'Inter de Milà.

I és que, segons informen des d'Itàlia, Zielinski està a prop de convertir-se en nou jugador de l'Inter per a la temporada que ve. Piotr Zielinski deixarà el Nàpols per emprendre una nova aventura a Itàlia i, així, Fermín López podrà tenir el camí clar.

Per tant, si la junta directiva no incorpora cap jugador més per a la línia medul·lar, és probable que Fermín López gaudeixi de més minuts la temporada que ve. L'evolució que ha tingut el jugador andalús aquest curs ha estat molt bona i s'espera que continuï així.

La consolidació de Fermín López a la plantilla del FC Barcelona és molt positiva per al club. El cos tècnic suma una peça important sense generar despeses addicionals, atès que ha estat format a les categories inferiors de l'entitat.