Pau Cubarsí en pla mitjà mirant cap a un costat amb la samarreta del FC Barcelona

FUTBOL

Ni Pau Cubarsí pot salvar-lo, venda segura i adeu al Barça, no té la talla

La directiva culer és conscient que un jugador de la plantilla no ha rendit al nivell esperat i que la seva venda és necessària

La plantilla del FC Barcelona no ha complert les expectatives marcades. Malgrat haver rebut diversos reforços al mercat estival, l'equip no ha estat a l'altura. Això ha provocat que Xavi Hernández hagi de marxar en finalitzar el curs i que la junta directiva ja pensi a buscar un nou míster.

Tot i que Xavi Hernández no ha estat encertat en diversos moments de la temporada, els jugadors, tampoc. El català ha vist com gran part de la plantilla ha caigut lesionada en moments puntuals del curs i la defensa ha fet aigües. Ni Pau Cubarsí, la joia de la Masia, ha pogut evitar que l'enfonsament defensiu es cobri la seva primera víctima.

Pau Cubarsí no pot fer res per Iñaki Peña

Pau Cubarsí ha aparegut amb força als esquemes de Xavi per intentar resoldre els problemes a la defensa del Barça. Des del seu debut a Copa del Rei s'ha guanyat amb escreix un lloc a l'onze i les seves actuacions estan sent molt destacades. Tot i això, el seu gran rendiment no impedirà la marxa d'Iñaki Peña, que ha demostrat no tenir nivell suficient.

Sens dubte, una de les grans absències que ha tingut Xavi Hernández durant el curs ha estat la baixa de Marc-André ter Stegen. El porter ja està de tornada després de gairebé tres mesos allunyat dels terrenys de joc. L'alemany va patir una lesió lumbar amb la selecció nacional que li va impedir estar amb l'equip culer en moments decisius de la temporada.

Marc-André ter Stegen ja forma part dels entrenaments i ho fa amb la resta dels seus companys. La previsió era que l'alemany estigués disponible per a l'eliminatòria de Champions League davant del Nàpols. Finalment, el porter ha pogut escurçar terminis i s'espera que estigui disponible per al partit contra el Granada CF i que Iñaki Peña se'n vagi a la banqueta.

Iñaki Peña, ferm candidat per sortir del FC Barcelona

Iñaki Peña no ha estat capaç de suplir la baixa de Ter Stegen. L'alemany era una assegurança a la porteria i va ser un pilar molt important en la consecució del títol de Lliga de l'any passat. Durant el temps de baixa, el '13' ha ocupat la porteria i, malgrat tenir bones actuacions, ha deixat molts dubtes.

En el període de temps que Iñaki Peña ha ocupat la porteria, ha estat el porter més golejat de tota LaLiga. Les sensacions que ha deixat el jove no han estat positives i s'espera que no torni a ocupar la porteria culer durant la resta de temporada. Davant les seves males actuacions, es preveu que per a la pròxima finestra de transferències Joan Laporta el posi a la venda.

Si bé la línia defensiva ha millorat les prestacions en les últimes jornades amb l'aparició de Pau Cubarsí, això no salva Iñaki Peña de la crema. Amb la recuperació de Marc-André ter Stegen, és probable que l'alacantí torni a tenir un rol de suplent i és força probable que per al curs que ve no formi part de la plantilla culer.