Joan Laporta Camp Nou
FUTBOL

El nou Camp Nou s'engega: Joan Laporta rep l'OK

El FC Barcelona rep els permisos i ja pot començar la remodelació

Des de fa uns mesos, el FC Barcelona està treballant en la millora de les infraestructures del Camp Nou. Tot i que les obres estaven programades des de fa anys, fins ara, Joan Laporta no havia obtingut totes les llicències necessàries. S'espera que l'estadi estigui acabat per al setembre del 2026, però fins al novembre del 2024, el club culer jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

El FC Barcelona ha anunciat a la pàgina web que la Comissió de Govern de l'Ajuntament ha aprovat la concessió de la llicència principal per a la remodelació del Camp Nou. Les obres van començar el juliol passat, un cop finalitzada la temporada. L'empresa Limak, responsable de la remodelació de l'estadi, va iniciar la demolició de la tercera graderia.

L'Ajuntament de Barcelona per fi permet a Joan Laporta que s'iniciïn les reformes del Camp Nou

Amb la demolició pràcticament finalitzada i l'aprovació de les llicències a les mans del club, el següent pas serà desenvolupar la part principal de la construcció. Entre el treball de Limak, també es té previst fer obres a l'aparcament subterrani, la construcció d'un nou magatzem central intel·ligent i un espai per a ús dels socis.

L'Ajuntament de Barcelona ha imposat certes exigències per permetre que el FC Barcelona iniciï les operacions. Aquestes demandes incloïen la millora del projecte final amb la col·laboració de tècnics municipals i de l'equip d'Espai Barça. Un cop concretades aquestes millores, les autoritats han aprovat les remodelacions del Camp Nou.

El FC Barcelona vol convertir el Camp Nou en un referent a nivell mundial

El FC Barcelona té com a objectiu que el Camp Nou es converteixi en un estadi de referència a escala mundial, enfocant-se a la sostenibilitat. Al club, esperen que el nou estadi tingui un impacte positiu al medi ambient i promogui l'economia circular. Joan Laporta s'ha compromès a millorar les infraestructures properes a l'Espai Barça, permetent als aficionats accedir-hi mitjançant transport públic i promovent la mobilitat elèctrica.

El FC Barcelona finalment ha obtingut les llicències necessàries per dur a terme les esperades remodelacions del Camp Nou, un projecte que cerca convertir l'estadi en un referent sostenible en l'àmbit mundial. En general, el projecte de remodelació representa un pas important cap a un estadi d'avantguarda i sostenible que millori l'experiència dels socis i tingui un impacte positiu en el medi ambient. Joan Laporta i la seva junta directiva tenen com a objectiu garantir que el Camp Nou segueixi sent una icona futbolística i una contribució al desenvolupament sostenible de la ciutat de Barcelona.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: