Ansu Fati mirant a càmera
FUTBOL

El Barça vol facilitar la tasca d'Ansu Fati al Brighton amb aquest fitxatge sorpresa

El Barça tempteja un 'tapat' per reforçar el seu atac

El FC Barcelona segueix molt pendent de tot el que fa Ansu Fati al Brighton i han descobert un problema. I és que Kaoru Mitoma, l'estrella del conjunt anglès, està frenant la progressió del 31, ja que l'ha obligat a desplaçar-se de la banda a la punta de llança.

Roberto De Zerbi, l'entrenador del Brighton, sap que té dues autèntiques perles a les seves files i no vol que se solapin. Per això, malgrat que Ansu Fati va començar jugant a la banda esquerra, cada cop la seva posició és més centrada i això el perjudica. Sí, perquè les característiques de l'ex del Barça fan que pugui produir més perill a un costat a causa de la seva habilitat amb la pilota i la seva intel·ligència sobre el camp.

Ansu Fati contra l'AC Milan

El FC Barcelona té la solució

Tot i això, sembla que el FC Barcelona pot fer un favor a Ansu Fati i deixar-li el camí clar, ja que l'última hora del conjunt català té a veure amb Kaoru Mitoma . Sí, perquè segons apunten diversos mitjans, el japonès és el nou objectiu de Xavi Hernández i Joan Laporta per al proper mercat de fitxatges.

La temporada passada, Kaoru Mitoma va brillar per sobre de la resta en un Brighton que va aconseguir finalitzar en sisena posició. Amb Mac Allister i Moisés Caicedo, l'internacional pel Japó comando a 'les gavines' fins a llocs europeus i, malgrat que va tenir moltes opcions de sortir a l'estiu, va decidir quedar-se. Aquesta temporada torna a ser el far de l'equip i ja porta 3 gols i 3 assistències en 8 partits de Premier, però la seva presència està frenant Ansu Fati.

Això sí, l'ex del Barça es podria quedar només d'aquí a poc temps, ja que Mitoma s'ha convertit en l'últim desig de Xavi Hernández. Pot actuar a banda esquerra o com a mitjapunta, però si tenim en compte l'esquema del tècnic català, el més probable és que el faci enganxat a un dels costats. El curs passat va acabar amb 10 gols i 8 assistències jugant en aquesta posició i el seu fitxatge cauria com a aigua del maig al vestidor culer.

Kaouru Mitoma per Ansu Fati

Evidentment, el fitxatge de Kaoru Mitoma no sortirà de franc al FC Barcelona. El '22' del Brighton té un valor de mercat que ronda els 50 milions d'euros i De Zerbi no ho vol perdre sota cap concepte. Ara bé, de moment, Mitoma segueix sense renovar i el seu vincle amb 'les gavines' finalitza el 2025, per la qual cosa el seu preu es podria veure reduït considerablement.

Sí, perquè si el contracte acaba el 2025 vol dir que el Brighton només té dues opcions. D'una banda, pot intentar renovar un dels seus cracs i frenar així qualsevol intent de fugida. Però, per altra banda, si Kaouru Mitoma no vol renovar, el Brighton es veurà obligat a vendre'l aquest mateix estiu si no es vol quedar amb les mans buides.

Davant d'aquest escenari, segons ha informat Fernando Polo, el FC Barcelona està molt atent al que pugui passar amb Mitoma. I és que, segons es vagin succeint els esdeveniments, fins i tot podria arribar gratis el 2025, sentenciant així una possible volta d'Ansu Fati al Barça, però posant-li les coses més fàcils a la Premier.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: