Muntatge de diverses imatges de Mishel Gerzig a la seva època com a militar i una foto amb Courtois
FUTBOL

Mishel Gerzig, dona de Thibaut Courtois i excapitana de l'exèrcit d'Israel

Mishel Gerzig té un passat a l'exèrcit d'Israel que ara ha sortit a la llum

L'esclat de violència que s'ha produït a Israel té tothom amb els ulls ben oberts, però especialment els que han viscut al país o hi han nascut. Precisament aquest és el cas de Mishel Gerzig, la dona de Thibaut Courtois i excapità de l'exèrcit israelià abans de fer el salt a la moda.

Thibaut Courtois es va casar aquest estiu passat amb Mishel Gerzig. La dona del jugador del Reial Madrid és nascuda a Israel i en aquests moments està vivint una situació complicada. El belga no ha dubtat a posicionar-se a través de les xarxes socials, on recolza la terra natal del seu cònjuge. "M'entristeix profundament la situació actual, el meu més sincer afecte i suport als meus amics d'Israel, amb l'esperança que aquest malson acabi com més aviat millor" va publicar el belga.

Mishel Gerzig al costat de Thibaut Courtois aplaudint

Mishel Gerzig va ser capitana de vaixells de rescat

La dona de Thibaut Courtois , Mishel Gerzig va ser excapità de l'exèrcit israelià durant 24 mesos i aquests dies s'ha vist afectada pels incidents que estan passant entre Hamàs i Israel. Abans de formar-se al servei militar, la dona del porter del Reial Madrid va ser model i va haver d'aparcar la seva carrera per complir el seu país de procedència.

Mishel Gerzig recorda de bona manera la seva estada al servei militar: "Va ser la millor època de la meva vida, però també la més dura", atès que va haver d'estar allunyada de la família i amics. "Durant dos anys vaig ser capitana de vaixells de rescat a la Marina i tenia 15 soldats sota el meu comandament", va afegir la dona de Thibaut Courtois.

Mishel Gerzig: "Tots els que conec coneixen algú que ha estat assassinat"

Mishel Gerzig té clar que el que està succeint a la seva terra no té sentit i que moltes persones s'estan veient afectades i són innocents. "No es tracta de Palestina i Israel, es tracta d'humanitat", va publicar a les xarxes socials. "Hamás és una organització terrorista que mata qualsevol que s'interposi en el seu camí, fins i tot aquells que són palestins", va afegir la dona de Thibaut Courtois.

"Estan en contra de qualsevol que no s'hi assembli, ja siguin blancs, homosexuals o jueus, els que recolzen Hamàs, recolzen la inhumanitat", va declarar Mishel Gerzig. La model, malgrat estar lluny de la seva terra natal, no ha dubtat a enviar tot el seu suport a tots els afectats, amb l'esperança que tot s'acabi aviat. El seu passat a l'exèrcit israelià era pràcticament desconeguts per a tothom, però ara ha sortit a la llum i ella no ha dubtat a posicionar-se a favor dels seus.

➡️ Futbol

Més notícies: