El president del Barça, Joan Laporta, en primer pla amb una foto de l?escut del club que presideix, el FC Barcelona.
FUTBOL

Nou adéu al Barça: Joan Laporta perd un altre pilar més... I ja en van 25!

El vaixell del president té forats i no para de posar pegats per dissimular-los, però aquest serà difícil de tapar

El Barça, sota la presidència de Joan Laporta, ha experimentat una sèrie de canvis i sortides a la seva cúpula directiva. El club està enmig d'una fase de reestructuració i no para de fer front a pèrdues significatives. Des del seu retorn a la presidència, el dirigent ha hagut de navegar per temps turbulents a l'entitat.

Joan Laporta va heretar un club en crisi financera i esportiva, però ho ha anat tirant endavant a poc a poc. El seu mandat s'ha centrat en la reestructuració i l'intent de tornar el Barça al cim del futbol europeu. Però aquest procés ha estat marcat per la sortida de diversos alts càrrecs, cosa que ha generat inquietuds sobre l'estabilitat del club.

Joan Laporta perd una altra peça clau

La constant rotació a la direcció del Barça planteja preguntes sobre la capacitat del club per mantenir una gestió coherent i efectiva. Les sortides d'alts càrrecs poden desestabilitzar les operacions i afectar la implementació de projectes a llarg termini. La sortida més recent ha estat Joan Moya i és un cop significatiu per a l'estratègia d'innovació del Barça.

Joan Laporta i Joan Moya parlant còmodament en primer pla

La sortida de Joan Moya és significativa perquè era el responsable del Barça Vision. Aquesta marxa és la número 25 a la llista d'altes personalitats que han deixat els càrrecs des que Laporta va assumir la presidència el 2021. La seva partida posa en dubte el futur de les iniciatives d'innovació i tecnologia al club, àrees crucials per al desenvolupament futur.

Barça Vision és molt important perquè és on hi ha tots els continguts digitals de l'entitat. Des del seu retorn, Joan Laporta ha vist com figures clau com Mateu Alemany, director de futbol, i Ferran Reverter, CEO, han deixat el club. Aquestes sortides no només reflecteixen els desafiaments interns, sinó també les dificultats de Laporta per consolidar un equip directiu estable i cohesionat.

El Barça té problemes interns

Tot i aquestes sortides, Joan Laporta segueix compromès amb la seva visió de revitalitzar el Barça. El seu objectiu és tornar el club a l'èlit del futbol mundial, tant en termes esportius com financers. Joan Laporta ha emfatitzat la importància del planter, la innovació i la sostenibilitat financera com a pilars del seu mandat.

La capacitat de Joan Laporta per fer servir la transició i atraure nous talents a l'administració del club serà crucial. El Barça enfronta una nova sortida amb la marxa de Joan Moya, elevant a 25 el nombre d'alts càrrecs que han deixat el club durant el mandat de l'actual president. Amb l'Eurocopa i la temporada que ve, el Barça necessita estabilitat i lideratge sòlid.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: