Hansi Flick en primer pla amb l'escut del Tottenham al seu costat
FUTBOL

El fitxatge més car del Tottenham s'ofereix al Barça, però Hansi Flick diu que no

El tècnic alemany sembla tenir els seus desitjos molt clars i rebutja la possibilitat d'incorporar un jugador

Les últimes setmanes, el FC Barcelona ha estat buscant solucions per reforçar la seva línia medul·lar a causa de la lesió de llarga durada de Gavi i el baix nivell que ha mostrat la plantilla.

El jove espanyol va patir una greu lesió al lligament encreuat anterior durant un partit de classificació per a l'Eurocopa 2024, cosa que el deixarà fora d'acció fins al novembre del 2024. Aquesta situació ha deixat un buit significatiu al centre del camp del Barça, que necessita ser omplert per mantenir les aspiracions competitives de l'equip a La Lliga i en competicions europees.

Tanguy Ndombélé ha estat ofert al Barça

En aquest context, han sorgit rumors que Tanguy Ndombélé, el fitxatge més car a la història del Tottenham Hotspur, ha estat ofert al Barça després de rescindir el contracte amb el club londinenc. El centrecampista francès, que va arribar al Tottenham el 2019 per una xifra rècord de 60 milions d'euros, ha tingut dificultats per adaptar-se al futbol anglès i no va aconseguir complir les expectatives posades en ell.

Tanguy Ndombélé amb els braços en gerra amb la samarreta del Tottenham

Des de la seva arribada a Tottenham, Ndombélé ha tingut una cursa irregular. Els seus problemes d'adaptació i rendiment el van portar a ser cedit al Nàpols i al Galatasaray, on tampoc no va aconseguir consolidar-se. Aquests factors, combinats amb els seus problemes de forma física i consistència, han portat el Tottenham a rescindir el seu contracte, convertint-lo en agent lliure.

Hansi Flick no vol Tanguy Ndombélé

Tot i que Ndombélé s'ha ofert al Barça a cost zero, el tècnic del club, Hansi Flick, no sembla estar interessat a incorporar el jugador francès. L'alemany, que ha assumit recentment el comandament de l'equip, busca jugadors que s'ajustin al seu estil de joc i que puguin oferir un rendiment constant, cosa que el francès no ha demostrat les últimes temporades.

El Barça, sota la direcció d'Hansi Flick, té com a prioritat reforçar el seu centre del camp amb jugadors que puguin adaptar-se ràpidament i contribuir de manera efectiva. La situació de Gavi ha incrementat la urgència de trobar reforços adequats, però la manca d'interès del tècnic a Ndombélé suggereix que el club català buscarà altres opcions al mercat.

Mentre que Tanguy Ndombélé, exfitxatge rècord del Tottenham, ha estat ofert al Barça després de rescindir el contracte amb el club anglès, Hansi Flick ha decidit no incorporar el centrecampista francès a causa dels seus problemes de rendiment i adaptació els últims anys. El Barça continuarà buscant un migcampista que pugui omplir el buit deixat per Gavi i satisfer les exigències del nou tècnic alemany.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: