Simeone en primer pla amb Rodrygo al fons assenyalant l'escut del Reial Madrid
FUTBOL

Un fitxatge de Simeone empeny Rodrygo lluny del Reial Madrid

L'Atlètic de Madrid podria provocar que Rodrygo posi rumb a la Premier League la propera campanya

Rodrygo ha tingut una temporada complicada al Reial Madrid. Tot i el seu talent innegable, les seves estadístiques no han estat les esperades, acumulant només 10 gols i 5 assistències en 34 partits de LaLiga.

Amb l'arribada de Kylian Mbappé, el seu futur al club blanc passa a ser incert. Arran de les seves declaracions al "Media Day", es va començar a especular sobre el seu possible adéu. I ara, per si no n'hi hagués prou, sembla que se li obren les portes del Manchester City de bat a bat gràcies a Simeone.

Rodrygo i Simeone, culpables

Rodrygo esperava substituir Karim Benzema aquesta temporada. Tot i això, encara que ha mostrat espurnes de la seva qualitat, el seu rendiment ha resultat una mica irregular. Els seus números reflecteixen una aportació modesta en comparació del que s'esperava, cosa que sumada a l'arribada de Kylian Mbappé, podria accelerar la seva sortida del Reial Madrid.

Rodrygo Goes amb la mirada perduda

El seu destí més probable sembla el Manchester City, ja que ell mateix va assegurar que són “el millor equip del món”. I ara, Simeone li pot posar encara més fàcil el traspàs, ja que l'entrenador de l'Atleti té entre cella i cella el fitxatge de Julián Álvarez. Per a Pep Guardiola és un fix en la rotació, però sembla que l'ariet argentí en vol més i no veuria amb mals ulls mudar-se al Metropolitano per a la temporada que ve.

Julián Álvarez deixa espai a Rodrygo

L'interès de Simeone a Julián Álvarez té un paper crucial en aquesta equació. El Campió del Món seria un reforç de luxe per a l'Atleti i, de retruc, afebliria un rival directe com el Reial Madrid. I és que Rodrygo, si se'n va Julián del Manchester City, té molts números per ser l'elegit per Pep Guardiola.

Imatge de Julián Álvarez en un muntatge amb Simeone

El Manchester City no considerarà la venda de Julián Álvarez a no ser que aconsegueixin assegurar un reemplaçament de qualitat, i Rodrygo és el principal candidat per cobrir aquesta vacant. Això sí, primer Simeone haurà de reunir el muntant que exigirà Pep Guardiola per deixar sortir el suplent de Haaland.

Veurem què queda tot, però és evident que aquest moviment a tres bandes pot ser un dels culebrons de l'estiu. Julián Álvarez podria acabar a les ordres de Simeone, cosa que deixaria un forat molt desitjable per a Rodrygo al Manchester City.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: