Mikel Merino apuntant amb el dit cap endavant amb un escut del FC Barcelona
FUTBOL

Mikel Merino bloqueja 2 fitxatges i activa la primera venda del Barça

L'espanyol s'anteposa a altres opcions i sentencia un culer

Merino ha signat una gran temporada i el Barça fa temps que el segueix de prop. Les altes esferes culers creuen que el de la Reial Societat seria un gran fitxatge i que aportaria molt. El pivot del club basc ha cridat l'interès de diversos dels grans d'Europa, especialment perquè l'han vist a la Champions League.

El Barça fa temps que està buscant un pivot defensiu de primer nivell i podria ser la solució ideal. Malauradament, el mal moment econòmic dels blaugranes ho dificulta tot. Merino, a més d'anteposar-se a dos fitxatges, podria sentenciar un imprescindible de Xavi Hernández.

Mikel Merino és al radar del Barça

Merino ha mostrat un alt nivell durant aquesta temporada amb el conjunt espanyol: 8 gols i 5 assistències a 45 partits. Té contracte fins al 2025 i la seva renovació és una cosa que preocupa les altes esferes de la Reial Societat. De fet, Robeto Olabe, director de futbol del club txuri urdin, ha parlat sobre el cas del pivot de 27 anys.

Foto Mikel Merino primer pla

El que el director va dir va ser: "Som al juny, no hem renovat, i mentiria si dic que no sento inquietud de cara al pla. No crec que Mikel estigui buscant qualsevol cosa per anar-se'n de la Reial, el que passa és que Mikel està a l'alçada no de qualsevol cosa, i hi ha clubs importants. Encara és aviat i encara no s'ha mogut res, però sento inquietud.

Això pot deixar oberta la porta al Barça, que malgrat no tenir com a prioritat Mikel Merino, el veuen força més factible que Joshua Kimmich i Martín Zubimendi. A més, si el Barça tanca la seva incorporació, Andreas Christensen se n'aniria, ja que no tindria minuts. S'ha sabut recentment que el danès se n'anirà si li diuen que no tindrà protagonisme.

Andreas Christensen, sentenciat

Andras Christensen ha signat una gran temporada com a pivot del Barça. Va començar com a central, que és la seva posició natural, però la irrupció de Pau Cubarsí el va deixar a la banqueta. Xavi Hernández va veure molt potencial en ell i va decidir reconvertir-lo a migcentre defensiu.

Andreas Christensen lluita amb Beñat Prados per una pilota

Si les altes esferes del Barça tanquen la incorporació de Mikel Merino, que serien uns 60 milions d'euros, Andreas Christensen se n'anirà. A més del tema del Fair Play financer i la falta de minuts, la seva venda serviria per pagar el de la Reial Societat. Aviat sabrem si l'arribada del centrecampista és factible o es queda en un fitxatge frustrat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: