Un home somrient amb els punys aixecats, vestint una jaqueta negra, amb l?escut del FC Barcelona i un fons de flames.
FUTBOL

Mikel Arteta deixa el Barça sense el fitxatge més necessari

L'entrenador de l'Arsenal s'hi interposa i la situació dels catalans es complica encara més

És ben sabut per tothom que aquests darrers anys el Barça no passa per un bon moment econòmic. Aquesta decebedora situació dificulta molt que els culers puguin moure's lliurement pels mercats de fitxatges. Així i tot, han fet molts esforços i estan aconseguint remuntar la mala situació.

Paral·lelament, Mikel Arteta, que actualment està dirigint l'Arsenal, sí que compta amb els diners necessaris per tancar grans fitxatges. El Barça no pot competir amb el club anglès financerament parlant i això deixa els catalans en una situació molt desfavorable. Ara, el basc podria arrabassar un fitxatge somiat als de la Ciutat Comtal.

Mikel Arteta l'arrabassà al Barça

Mikel Arteta ha tancat una gran temporada amb l'Arsenal i el seu lloc a la classificació ho demostra. Els anglesos han quedat segons a la Premier League, amb només dos punts menys que el campió, el Manchester City de Pep Guardiola. Atesos els seus bons resultats, l'espanyol vol millorar la seva plantilla i el centre del camp és un dels punts més importants.

Mikel Arteta aplaudeix amb una samarreta de color negre

Fa temps que Mikel Arteta vol Mikel Merino, el pivot de la Reial Societat que ha captat l'interès de diversos dels grans d'Europa. Aquest any, a més de participar activament en la creació de joc i ser rellevant a l'hora de defensar, el pivot ha fet 8 gols i ha donat 5 assistències. Ara com ara, la seva clàusula de rescissió és de 60 milions d'euros, suma que li ve una mica gran al Barça.

El seu contracte venç el juny de 2025, però el seu club no el veu disposat a renovar. Fins i tot el director esportiu del conjunt txuri urdin, Roberto Olabe, va tractar el tema en una entrevista. Va afirmar: "Som al juny, no hem renovat. Mentiria si digués que no sento inquietud, per això que Mikel suposa al mercat actual".

Mikel Merino també és a l'òrbita del Barça

El Barça fa molt de temps que segueix de prop Mikel Merino, però la clàusula de 60 milions ho complica molt tot. Per aquests diners, el Barça preferiria fitxar Joshua Kimmich, que és el candidat ideal de Hansi Flick. Ara que Mikel Arteta s'ha sumat a la licitació, tot podria ser més difícil encara.

Diverses fonts, entre les quals hi ha Toni Juanmartí, afirmen que Mikel Arteta ja ha expressat a Mikel Merino el seu desig de fitxar-lo. També afegeixen que el futbolista espanyol se sent atret per la proposta, però encara no hi ha novetats significatives. Per això, el Barça ho tindrà més complicat, i més si tenim en compte que encara està esperant saber si entra a la regla 1/1 del Fair Play financer o no.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: