Muntatge de Michel amb l'escut del FCB

FUTBOL

Míchel demana 3 grans fitxatges per entrenar el FC Barcelona, tots tres del Girona

L'entrenador del Girona sembla que és la prioritat de la junta directiva, però el tècnic ha demanat uns fitxatges com a condició

L'etapa de Xavi Hernández com a entrenador del FC Barcelona ha arribat al final. El pròxim 30 de juny el míster culer posarà fi a la seva etapa com a entrenador culer, si abans la junta directiva no el fa fora. Davant la marxa del tècnic català, Joan Laporta es troba a la recerca d'un nou míster que pugui liderar el pròxim projecte del club.

La junta directiva sembla que té diversos candidats per suplir la baixa de Xavi Hernández i entre ells hi ha el nom de Míchel. L'entrenador del Girona CF està aconseguint una gesta absolutament històrica en tenir la plantilla entre els dos primers classificats i lluitant per aconseguir el títol de lliga. Atesos els bons resultats que ha obtingut el club gironí i el bon joc que practica la plantilla, el míster madrileny és una alternativa ferma per suplir el tècnic català.

Joan Laporta somia amb Míchel dirigint la banqueta culer

Joan Laporta estaria encantat que Míchel sigui el pròxim entrenador del primer equip del FC Barcelona. Tanmateix, el tècnic no té clar que el seu lloc estigui a la Ciutat Comtal. Ara com ara, està centrat en el dia a dia amb el seu equip i, en cas de signar per l'entitat blaugrana, sembla que ha demanat diversos fitxatges.

Míchel ha aconseguit crear un equip competitiu a Girona, on diversos jugadors han aconseguit un rendiment totalment extraordinari. Com que el tècnic madrileny tindria molta confiança en les seves capacitats, hauria demanat a Joan Laporta els seus fitxatges com a condició per ser entrenador del FC Barcelona. Es rumoreja que, entre aquests noms, hi ha els d'Aleix García, Savinho i Dovbyk.

Les peticions de Míchel per entrenar al Barça

En el cas del centrecampista, des de ja fa diverses setmanes s'especula el seu nom com a possible objectiu del Barça. Aleix García, sota les ordres de Míchel, ha aconseguit portar el seu nivell futbolístic a un altre nivell, sent el pilar sobre el qual es construeix el joc del Girona. La clàusula de rescissió no supera els 20 milions d'euros.

D'una altra banda, Savinho és un altre dels jugadors que hauria demanat Míchel com a requisit. Tot i això, el fitxatge del brasiler sembla ser el més complicat, ja que els seus drets pertanyen al Troyes i no al Girona. La seva gran temporada ha provocat que diversos clubs s'hi interessin, inclòs el Manchester City, que tindria preferència en cas d'intentar realment la seva incorporació.

Per si no n'hi hagués prou, Dovbyk és el tercer jugador que hauria demanat Míchel. El rendiment de l'ucraïnès està sent millor que el de Robert Lewandowski, per la qual cosa no pot resultar estranya la seva petició. El davanter fins ara ha aconseguit anotar 15 gols, a més de set assistències, unes xifres numèriques que fomentarien el seu fitxatge.

Ara bé, el fitxatge d'Artem Dovbyk seria complicat perquè en tan sols una temporada ha multiplicat el seu valor. Tot i la insistència que ha pogut mostrar Joan Laporta per aconseguir el fitxatge de Míchel, si no aconsegueixen les peticions que demana el madrileny, no sembla que es pugui dur a terme la seva incorporació.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: