Frenkie de Jong en primer pla conduint la pilota contra el PSG
FUTBOL

Luis Enrique el senta i el Barça el necessita, fitxatge per vendre Frenkie de Jong

Els culers podrien reforçar el centre del camp de cara a la temporada que ve


El Barça s'està enfrontant al PSG per una passada a les semifinals i ens està fent gaudir cada minut. Es nota que és la Champions League per la concentració dels jugadors. Luis Enrique s'està veient contra les cordes i avui podria quedar fora de la Champions League.

Luis Enrique ja ha declarat a les rodes de premsa prèvies al duel que aniria a totes i que es pot guanyar. Però, ara com ara, el Barça està demostrant un gran nivell i li està plantant cara. Tot i això, un dels suplents dels parisencs podria canviar el partit si surt; i, justament, interessa el Barça.

Què passarà amb Frenkie de Jong?

El Barça necessita diners urgentment i Frenkie de Jong ha estat un dels més assenyalats. Això podria fer que els culers busquin vendre l'holandès i embutxacar-se gairebé 100 milions. El centrecampista, segons Rac1, cobra gairebé 40 milions per temporada, sent el jugador amb el salari més alt.

Si, pel motiu que sigui, Frenkie de Jong es vengués, el Barça podria intentar fitxar un jugador del club de Luis Enrique que ja va sonar fa temps. Luis Enrique no ha comptat amb ell per a l''11' titular de la Champions League i això ha generat molts dubtes. Estem parlant de Manuel Ugarte, pivot del PSG de molta qualitat, però que avui està veient la trobada des de la banqueta.

Manuel Ugarte conduint una pilota amb la samarreta del PSG

Manuel Ugarte ha disputat, amb Luis Enrique, 33 partits, ha donat 3 assistències i està a molt bon nivell. Té un valor de mercat de 60 milions i Luis Enrique en podria prescindir si no l'usa en els moments importants. Frenkie de Jong està taxat en 70 milions i, tot i ser només 10 milions més, se'n trauria més per la venda.

El Barça podria fitxar Manuel Ugarte

Manuel Ugarte té 23 anys, i per això la seva carrera futbolística acaba de començar. El Barça s'ha de fer amb un pivot defensiu sí o sí i Luis Enrique podria fer-ho realitat. Si l'espanyol continua sense comptar-hi, podria arribar al club blaugrana.

Frenkie de Jong és un dels més estimats i importants al Barça, així que l'oferta hauria de ser molt bona. Diversos equips hi estan interessats i estarien disposats a pagar altes quantitats. Això ajudaria a fitxar el pivot defensiu que tant necessita el Barça, que bé podria ser Manuel Ugarte.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: