Jonatan Giráldez amb el xandall del FC Barcelona mentre es mossega els llavis
FUTBOL

El Barça Femení perd un fitxatge estrella: Era un somni tenir-la a l'equip

L'equip blaugrana perd el fitxatge d'una futbolista clau per reforçar la plantilla de cara a la temporada que ve

El Barça Femení segueix el procés de preparació de cara a la temporada que ve. Amb la mirada posada a enfortir la plantilla, el club està avaluant cada fitxatge que es faci. Encara es manté en reserva qui serà el seleccionat per substituir Jonatan Giráldez. Tot apunta cap a la direcció de Pere Romeu, un candidat que agrada molt al club i desperta confiança.

Tasques pendents per al Barça

Mentrestant, el temps passa i el club encara té pendent d'assegurar la continuïtat de dos dels seus pilars fonamentals: Alexia Putellas i Mariona Caldentey. La renovació de les dues jugadores és una prioritat i s'espera que s'arribi aviat a un acord.

El Barça tampoc no ha fet oficial l'arribada de cap fitxatge per a la temporada que ve. El club i les jugadores estan concentrades en aquesta recta final de temporada i aconseguir els màxims títols possibles.

Fins ara, el Barça no ha fet cap anunci oficial respecte a possibles reforços per enfortir l'equip. Tant el club com les jugadores estan concentrats a la recta final d'aquesta temporada i a conquistar els màxims títols possibles.

El fitxatge somiat del Barça Femení

Un dels fitxatges somiats pel Barça és el d'Ada Hegerberg. La futbolista acaba contracte amb l'Olympique de Lió a l'estiu i encara no ha renovat amb el club. El Barça s'ha mostrat preparat per aconseguir els serveis de la davantera, que fa anys que desitja tenir-la a l'equip català.

Ada Hegerberg amb la samarreta d'entrenament del Lió i l'escut del Barça al fons

Ada Hegerberg fa 10 anys que és a l'equip francès. La futbolista va arribar amb només 18 anys i ja és una estrella del futbol femení. La noruega ho ha guanyat tot amb el Lió i acumula un palmarès ple d'èxits.

Ada Hegerberg deixa el Barça amb les mans buides

El Barça ha rebut un revés per part de la futbolista. Ada Hegerberg tenia les portes obertes per venir al Barça, però la futbolista ja ha decidit el seu futur. El club i la noruega han arribat a un acord per renovar el contracte, segons informa L'Équipe.

Aquesta notícia decep el Barça, ja que la seva arribada hauria estat una gran incorporació. Ada Hegerberg és reconeguda com una de les millors futbolistes del món i hauríem gaudit veient-la compartir terreny de joc amb jugadores estrelles com Alexia Putellas o Aitana Bonmatí.

Davant d'aquesta situació, el Barcelona es veu obligat a explorar altres opcions a la recerca de reforços per a la temporada que ve. El club blaugrana continuarà treballant per enfortir la plantilla.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: