Luis Díaz amb l'escut del FC Barcelona al fons i ell amb la samarreta del Liverpool
FUTBOL

Luis Díaz defineix en quin punt està el seu fitxatge pel Barça amb només 3 paraules

El jugador colombià, que és al radar del club culer, parla sobre els rumors de les últimes setmanes

Amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del Barça, la directiva culer s'ha vist obligada a replantejar la seva estratègia al mercat de fitxatges. Una de les prioritats per al nou tècnic alemany és la incorporació d'un extrem hàbil que pugui aportar dinamisme i gols. La necessitat de reforçar la línia ofensiva és evident, sobretot després de les sortides i baix rendiment d'alguns jugadors la darrera temporada.

Hansi Flick, conegut pel seu estil ofensiu i la seva capacitat per treure el millor dels seus jugadors, ha sol·licitat a la directiva culer que busquin un jugador amb aquestes característiques. Entre els diversos candidats que s'han estudiat, un dels noms que més ha ressonat és el de Luis Díaz, l'extrem colombià del Liverpool.

Luis Díaz: un talent emergent a la Premier League

Luis Díaz s'ha consolidat com un dels millors jugadors ofensius de la Premier League sota la direcció de Jürgen Klopp. Des de la seva arribada a Anfield, el colombià ha demostrat ser una amenaça constant per a les defenses rivals, incrementant-ne el valor de mercat significativament. La seva habilitat per desbordar, la velocitat i la capacitat per marcar gols l'han convertit en un jugador cobejat per diversos grans clubs europeus.

Luis Díaz amb la boca oberta mentre celebra un títol amb el Liverpool

Deco, director esportiu del Barça, ha mostrat un interès especial en Luis Díaz, i el considera una opció ideal per reforçar l'atac de l'equip culer. Malgrat els rumors i especulacions sobre un possible traspàs, les probabilitats que el colombià signi pel Barça són molt reduïdes.

La resposta de Luis Díaz sobre els rumors del seu fitxatge

Actualment, Luis Díaz es troba concentrat amb la selecció de Colòmbia per disputar la Copa Amèrica. En una roda de premsa recent, el colombià va ser preguntat sobre els rumors que el situen a l'agenda del Barça. Amb total tranquil·litat i transparència, el colombià va deixar clar el seu enfocament actual i la seva felicitat a Liverpool.

Estic molt feliç”, va començar dient Luis Díaz, deixant clar que no pensa en un traspàs en aquests moments. "El Liverpool és un gran equip i club, sempre vaig voler jugar-hi, així que estic molt feliç i relaxat. No estic pensant en res més, estic pensant en la selecció de Colòmbia, que és on som", va afirmar més endavant.

Aquestes declaracions deixen clar que, si més no, de moment, Luis Díaz no té intenció de deixar el Liverpool. El seu compromís amb el club anglès i el seu enfocament en la Copa Amèrica indiquen que qualsevol negociació per al seu traspàs al Barça hauria d'esperar, si és que s'arriba a produir.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: