Gavi en primer pla amb cara d'ensurt

FUTBOL

Gavi explota a xarxes contra un periodista: 'Lamentable ets tu'

El futbolista del Barça ha respost a una publicació de 'Temps de Joc' on s'acusa de teatrer Pau Cubarsí

El Barça va empatar contra el Granada (3-3) i l'equip queda en una situació molt complicada per lluitar per la Lliga. Amb aquest resultat, el quadro culer finalitza la jornada tercer a la classificació amb 51 punts, a 10 del Reial Madrid. El quadro blanc és líder en solitari després de vèncer el Girona (4-0).

El punt sumat ahir a Montjuïc ha aixecat polèmica, i no només pel que va passar al terreny de joc. El Barça va fer un mal partit, el mal joc va tornar a aparèixer i els greus problemes defensius continuen llastrant l'equip.

A més, el director esportiu del club, Deco , va deixar unes contundents declaracions sobre el 'mètode' a la revista Nascer do Sol. Les seves paraules ja han estat matisades i l'editor de l'entrevista ha demanat disculpes públicament.

Gavi explota contra un periodista

Un dels protagonistes del partit entre Barça i Granada va ser Pau Cubarsí . El jugador del planter va ser titular per tercer partit consecutiu amb el primer equip, i la seva contínua presència als onzes deixen entreveure la confiança cega que Xavi Hernández hi ha dipositat.

El jove central està sent criticat a xarxes per una acció del partit. Cubarsí cau dins l'àrea en un córner a favor i es toca el turmell, com si hagués rebut una trepitjada.

Aquest llançament a la trobada també s'ha comentat als mitjans de comunicació, i el periodista de la Cope, Paco González , ha atiat durament el futbolista.

“Lamentable Cubarsí. A la cara no li toca, es queixa del peu, tampoc no li toca a baix... Amb la carrera de teatre feta amb 17 anys. Que li agafi el seu pare i li digui “mira, fill. Amb el carreró que tens al davant no et guanyis la fama de teatre” , va dir González.

Tot i això, Gavi ha sortit en defensa del seu company, i ha respost a la publicació del programa 'Temps de Joc' a Instagram.

"Lamentable ets tu, espavila Paco" , ha escrit Gavi.

Imatge on Gavi respon a Paco Gónzalez
Gavi respon a Paco González | @tiempodejuegocope

Gavi sempre ha estat un líder dins del camp. Tot i la seva curta edat (19 anys) l'andalús ha mostrat arpa i caràcter, i la seva absència a l'equip s'està notant molt,

Ara també ha deixat clara la seva forta personalitat responent aquest comentari i sortint en defensa de Pau Cubarsí. Les xarxes ja s'han omplert de comentaris destacant Gavi.