Jorge Mendes en primer pla amb Pau Prim al fons sobre un fons negre i daurat

FUTBOL

Joan Laporta no li fa cas i Jorge Mendes actua: ni el Barça pot evitar el seu fitxatge

Una de les joies de la Masia encara no ha tingut protagonisme amb el primer equip que entrena Xavi Hernández i l'agent Jorge Mendes ha entrat en escena per resoldre la situació amb un fitxatge sonat que ni el Barça pot evitar

El Barça està completant una temporada més que pobra i no és cap secret que, avui, els joves de la Masia sostenen la il·lusió d'una afició desencantada. L'equip de Xavi Hernández està patint molt en defensa i, tot i que s'han buscat totes les alternatives que hi ha hagut i per haver-hi, res no millora de forma clara. Ara bé, no tot és negatiu, ja que les lesions i el baix rendiment d'algunes de les peces més habituals han provocat l'aparició de nous talents joves de la Masia.

Davant el Granada el Barça que lidera el president, Joan Laporta, va empatar (3-3), però va ser un duel que va servir per confirmar el que ja era un secret de domini públic a Barcelona. Els joves talents de la casa, alguns encara en edat juvenil com Pau Cubarsí o Lamine Yamal, van tornar a donar la cara per futbolistes amb anys i anys d'experiència. Cosa que Joan Laporta té molt en compte i que, tenint present que LaLiga EA Sports està molt complicada, vol que s'exploti encara més.

Tant Joan Laporta com Deco consideren que la prioritat ha de ser trobar i fitxar el nou Sergio Busquets, un futbolista que, després de sortir del Barça, ha deixat una empremta inesborrable. És, per tot això, que el Barça, com Jorge Mendes, ha decidit tancar el sonat fitxatge d'una altra gran perla del futbol culer, espanyol i europeu. No té tant de nom com Lucas Bergvall, però el seu rendiment pot ser igual de vàlid per a un Barça de Xavi Hernández que està, novament, en hores molt baixes.

El gran beneficiat del no de Lucas Bergvall al Barça: Jorge Mendes entra en acció, Joan Laporta escolta i Xavi Hernández accepta el fitxatge

L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, considera que necessita reforços al centre del camp per fer front al tram decisiu de temporada. S'esperava que aquests reforços poguessin arribar a aquest mercat d'hivern, però la delicada situació econòmica no ho ha permès. Tot i això, Joan Laporta ha trobat una solució, la qual passa, una vegada més, per mirar cap a la gent que puja del futbol base culer.

L'objectiu era incorporar Lucas Bergvall, un futbolista jove, però amb molta capacitat atlètica, recorregut i maneig de pilota. A més, el suec és bo tècnicament i té recursos per manejar bé en espais reduïts. Ara bé, després del no del migcampista del Djugarden, Joan Laporta, amb l'ajuda de Jorge Mendes, ha tancat el fitxatge d'una altra gran perla del futbol espanyol i europeu.

Es tracta de Pau Prim (17 anys, Barcelona), un futbolista d'un perfil totalment diferent, però que encara no està tenint res de participació dins de l'ecosistema del primer equip blaugrana. Xavi Hernández valora els atributs de Prim, però no li dóna bola i aquest ja pensa a prendre cartes a l'assumpte amb l'aparició estel·lar del 'perillós' Jorge Mendes.

Joan Laporta i Xavi Hernández no li donen 'bola' i Jorge Mendes actua: ni el Barça pot evitar el fitxatge

Tenint en compte que Oriol Romeu està vivint els seus últims mesos com a culer, el Barça ja prepara tots els escenaris i el de Pau Prim n'és un a tenir en compte. Així ho considera també l'agent portuguès Jorge Mendes, un gran especialista amb molta visió i expert en pescar en aigües revoltes. L'agent de futbolistes portuguès ja es va acostar al lateral Héctor Fort i, les últimes hores, també ha temptejat l'entorn de Pau Prim.

Pau Prim encara està en edat juvenil, però forma part de la generació daurada de Lamine Yamal, Pau Cubarsí i Héctor Fort, entre d'altres. És un migcampista pur i polivalent que aquesta temporada està tenint regularitat amb el Barça Atlètic de Rafa Márquez. De fet, amb el filial culer ja acumula 7 partits des de començament de curs, alternant participacions, també, amb el Juvenil A del Barça.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Segons ha explicat el 'Diari SPORT', l'empresa Gestifute, gestionada per Mendes, ja hauria temptejat Pau Prim , que en uns mesos farà 18 anys i podrà tancar el seu gran primer contracte. Mendes estaria interessat a replicar el mateix procés que amb Lamine Yamal, una altra de les joies de la Masia que, com Alejandro Balde, té a la seva àmplia cartera.