Joan Laporta mirant de banda amb rostre seriós sobre un fons blau

FUTBOL

Joan Laporta activa el fitxatge d'un dels millors davanters de LaLiga

El president del FC Barcelona continua pensant en incorporacions, malgrat el desfavorable Fair Play culer

El FC Barcelona continua pensant en incorporacions malgrat la situació financera que pateix el club. Joan Laporta continua planejant la possibilitat de fer-se amb els millors jugadors del mercat.

Una política que manté el president sense menystenir la posició del FC Barcelona respecte al Fair Play. Cal recordar que aquesta regulació no permetria fer grans inversions al conjunt blaugrana si no són precedides per grans vendes. Una situació que a priori fa molt difícil que la direcció esportiva de Deco pugui plantejar grans fitxatges.

Tot i això, Deco i Joan Laporta semblen no llençar la tovallola i continuen sospesant els millors fitxatges del mercat. L'últim jugador l'interès del qual sembla haver-se reactivat a Can Barça és el d'un dels millors jugadors espanyols del moment.

Algú que està marcant la diferència a LaLiga aquesta temporada i que no veuria del tot malament la possible arribada al FC Barcelona.

Nico Williams apunta el FC Barcelona

Nico Williams sempre s'ha mostrat com un enamorat de l'Athletic de Bilbao. Havent nascut a la ciutat de Bilbao, Nico Williams sempre ha somiat ser el que actualment és per a l'equip basc.

Un jugador diferencial que ha esdevingut una icona de San Mamés i que actualment és indispensable per a Ernesto Valverde. Per tot això, sembla molt complicat que Nico Williams pugui sortir d'un Athletic de Bilbao que l'acaba de renovar.

Nico Williams amb un gran somriure davant una bandera blava i vermella
Nico agrada al Barça | Europa Press

L'extrem tindria contracte amb els lleons fins al 2028, cosa que fa encara més inversemblant una possible sortida. Tot i això, tot i ser pràcticament utòpic, al FC Barcelona continuen somiant amb la seva incorporació.

El que és un fet, és que al contracte hi ha una clàusula de rescissió de tan sols 50 milions d'euros. Una xifra que sembla força sucosa per a un jugador que agrada molt a la directiva del FC Barcelona. A més, la seva amistat amb alguns jugadors del FC Barcelona podria ser una motivació més per plantejar-se aquesta opció.

El vestidor blaugrana acosta Nico Williams

Nico Williams tindria molt bona relació amb tres jugadors que integren el vestidor del FC Barcelona. En concret, Alejandro Balde, Pau Cubarsí i Lamine Yamal són els amics que podrien potenciar la sortida d'Iñaki Williams. D'aquesta manera, Nico Williams podria veure amb bons ulls continuar creixent al FC Barcelona.

Cal recordar que aquesta oportunitat us donaria l'opció de competir per la Champions League i de guanyar més importància a Europa. En qualsevol cas, el seu fitxatge sembla complicat per a un Joan Laporta que hauria de vendre o buscar palanques per fitxar-lo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: