Lamine Yamal i Alejandro Balde junts davant un fons bicolor blau i vermell

FUTBOL

L'amic d'Alejandro Balde i Lamine Yamal vol venir al Barça, fitxatge de 50 M€

El FC Barcelona mostra de nou interès en un jugador que comparteix vestidor amb els dos jugadors del planter i que estaria encantat de jugar al Camp Nou amb ells

S'espera que per a la temporada que ve, la plantilla del Barça experimenti diversos canvis. El club culer necessita obtenir una quantitat elevada per quadrar els comptes de l'entitat. S'estima que Joan Laporta ha de donar sortida a jugadors per un valor proper als 200 milions d'euros.

Per aconseguir-ho, seria estrictament necessari vendre com a mínim quatre o cinc actius del club. Jugadors com Frenkie de Jong, Jules Koundé, Andreas Christensen o Raphinha són candidats a sortir de la disciplina culer. Tots ells tenen un gran valor al mercat i la junta directiva podria assolir la quantitat establerta amb les seves vendes.

El Barça no s'oblida de Nico Williams

L'actual plantilla del Barça supera el límit salarial permès, cosa que impedeix a la junta directiva fer incorporacions de cost elevat. La venda de diversos jugadors podria permetre al club fer noves inversions i potenciar la plantilla.

En el cas que es compleixi allò establert, el Barça sembla haver fixat el seu interès en Nico Williams. L'internacional espanyol va estar a l'òrbita del conjunt culer fa uns mesos quan el van voler incorporar com a agent lliure. Finalment, el davanter va decidir renovar el contracte amb l'Athletic Club, cosa que el va allunyar del Barça.

Nico Williams durant un partit d'aquesta temporada
Nico Williams segueix a l'agenda del Barcelona | Europa Press

Nico Williams podria sortir de l'Athletic per 50 milions

Tot i això, Nico Williams continua mantenint la mateixa clàusula de rescissió, valorada en 50 milions d'euros. Les seves últimes actuacions, juntament amb la seva bona relació amb Lamine Yamal i Alejandro Balde, han provocat que els rumors hagin tornat a sorgir.

A la concentració amb la selecció espanyola es va veure la gran relació que manté el jugador de l'Athletic Club amb els jugadors del Barça. Un factor que podria ser clau perquè es produeixi la seva arribada a la Ciutat Comtal. De fet, tal com s'ha informat aquests dies, sembla que Nico Williams no veuria amb mals ulls fitxar pel conjunt català.

En cas que el Barça aconsegueixi els 200 milions d'euros previstos en vendes, la directiva de Joan Laporta podria pagar la clàusula de Nico Williams. L'espanyol ha demostrat tenir un talent elevat i les seves característiques futbolístiques podrien encaixar molt bé a la filosofia del club culer.

Nico Williams ha rebut diverses ofertes de clubs europeus rellevants. Però la gran relació que manté amb Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Alejandro Balde i Gavi podria acostar-lo al Barça. Ara bé, fins que no es produeixin vendes importants, el club no podria accedir al seu fitxatge.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: