Deco en primer pla amb Raphinha celebrant al fons sobre un fum blau i l'escut del Manchester United
FUTBOL

La reunió de Deco amb el Manchester United, 2 noms: Raphinha i un fitxatge de 40 M€

El director esportiu culer ha estat vist amb dirigents de l'equip anglès i podria estar negociant una venda i un fitxatge

Part de la directiva culer ja té la ment posada en la temporada que ve. La secretaria tècnica del Barça té diverses decisions per prendre un cop finalitzi l'actual curs. La partida de Xavi Hernández és un fet, i tant Joan Laporta com Deco són a la recerca d'un nou tècnic.

Tot i que de moment a la junta directiva no sembla haver-hi pressa, s'espera que els pròxims mesos s'anunciï qui serà l'encarregat de dirigir la banqueta del Barça la temporada que ve. Malgrat que encara hi ha diversos candidats, només un serà elegit. Mentrestant, Deco seria l'encarregat de planificar la plantilla del pròxim curs.

El Barça, necessitat d'ingressar 250 milions d'euros l'estiu que ve

El club culer necessita ingressar una quantitat considerable el pròxim estiu. Ara com ara, la planificació d'ingressos de la junta directiva no està complint les expectatives, cosa que podria alterar la planificació esportiva. S'estima que el Barça ha d'ingressar 250 milions d'euros durant el mercat estival, i per aconseguir-ho és probable que s'hagin de desprendre d'entre tres i quatre jugadors de la disciplina culer.

Hi ha diversos jugadors a la plantilla actual que tenen altes probabilitats de sortir del Barça per diferents circumstàncies. Tant Frenkie de Jong com Raphinha semblen estar a la rampa de sortida. El neerlandès a causa del seu salari elevat i el brasiler perquè manté un alt valor internacional, però no ha rendit al nivell esperat.

Deco negocia amb el Manchester United la venda de Raphinha i el possible fitxatge de Mason Greenwood

Els darrers dies, s'ha vist Deco reunit amb el Manchester United. Durant els últims mesos, hi ha hagut rumors sobre l'interès de l'equip anglès en diversos membres de la plantilla, especialment en Raphinha. Els 'Red Devils' van mostrar interès a fitxar el brasiler quan jugava al Leeds, però finalment l'extrem va decidir signar pel Barça.

El club culer sembla estar disposat a desprendre's de Raphinha, sempre que el Manchester United ofereixi 70 milions d'euros. En cas que els anglesos no estiguin disposats a oferir aquesta quantitat, s'especula que Joan Laporta podria demanar la inclusió de Mason Greenwood a l'acord. El jugador del Getafe està tenint una gran temporada sota les ordres de José Bordalás i s'ha adaptat ràpidament al joc de LaLiga.

Mason Greenwood amb la samarreta del Getafe Club de Futbol

Atès que el Manchester United no comptaria amb Mason Greenwood i el Barça ha mostrat interès en la seva contractació, en cas que Raphinha sigui l'objectiu dels 'Red Devils', s'espera que Joan Laporta demani incloure l'anglès a l'operació.

Una altra possibilitat és que el Manchester United hagi preguntat per Frenkie de Jong. Cal recordar que, a l'estiu anterior, l'equip anglès ja va preguntar per la disponibilitat del neerlandès. Això sí, sembla que el motiu principal de la reunió va ser Mason Greenwood.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: