Xavi Hernández amb cara d'ensurt amb bitllets de 500 euros al fons
FUTBOL

El Barça brilla a la primera meitat i Xavi Hernández cancel·la un fitxatge de 70 M€

La primera part contra el Nàpols confirma que la inversió que es plantejava Joan Laporta és totalment innecessària

El Barça, en aquest moment, està disputant els vuitens de final de Champions League contra el Nàpols. Els catalans es juguen molt més que un lloc a quarts de final, barallen per la confiança de tota la seva afició i el respecte dels grans europeus. Vénen d'uns anys catastròfics a la màxima competició a nivell europeu i necessiten una victòria.

El Barça ha sortit amb una pressió asfixiant i als 17 minuts de matx ja s'havia avançat amb 2 gols. Xavi Hernández ha plantejat el partit de la millor manera possible i s'està veient en tot moment. Els jugadors han sortit a totes i Pau Cubarsí, Fermín López i Lamine Yamal han destacat per sobre de la resta.

Lamine Yamal no en perdona una

Xavi ha optat per posar Raphinha d'extrem esquerre i Lamine Yamal d'extrem dret, i ha estat un encert. Raphinha pot jugar en qualsevol de les dues posicions, i tenint en compte que l'espanyol està que se'n surt, ha de ser el brasiler el que es mogui. El bon nivell que han mostrat els dos davanters pot haver estat el que faci que Joan Laporta no aposti per cap altre atacant.

Estem parlant de Joao Félix, l'extrem cedit per l'Atlètic de Madrid; jugador de molta qualitat, però amb poc compromís. El portuguès és molt irregular i hi ha partits en què sembla que no vol jugar. Això es va veure fa poc contra l'Athletic Club: encara que va començar bé, va acabar sense ni tan sols saltar a les ajudes.

Els matalassers demanen 70 milions al Barça per Joao Félix, quantitat que no té sentit veient el rendiment de l'atacant. Es diu que Joan Laporta està treballant en una altra cessió, ja que tampoc no veu factible la seva compra. A més, veient el gran rendiment de Lamine Yamal, és millor anar a buscar un extrem esquerre que no estigui vinculat al club de cap manera.

Muntatge de Joao Felix amb l'escut de l'Atlètic de Madrid

El Barça buscarà fitxar algú que no hi estigui vinculat de cap manera

El Barça ha de fitxar un extrem esquerre sí o sí, però no ha de ser Joao Félix. La banda dreta està més que coberta amb Lamine Yamal i Raphinha de suport, però l'extrem contrari és massa incomplet. El portuguès és molt irregular i el seu veritable club demana massa.

El Barça ja està contemplant opcions, però sembla que la de fitxar-lo ha estat descartada. Joan Laporta hauria de fer una gran venda per poder fitxar Joao Félix, que no val la pena. Haurem de seguir molt de prop els catalans per no perdre'ns cap novetat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: