Kingsley Coman i Joshua Kimmich en una foto amb la ciutat de Barcelona de fons

FUTBOL

Joshua Kimmich i Kingsley Coman, 2 fitxatges de luxe per al Barça amb una condició

Joan Laporta ja ha assegurat que els culers necessiten un centrecampista i un extrem

Poques vegades el full de ruta d'un equip al mercat de fitxatges havia estat tan evident com el del Barça aquest any. La premsa catalana ja ho havia promulgat als quatre vents, però fins i tot el president, Joan Laporta, ho va confirmar. "Necessitem un central i un extrem pur", va dir a Barça One.

La realitat és que en aquestes dues demarcacions el Barça ha fluixejat massa al llarg d'aquest curs. Al flanc esquerre de l'atac s'han estat alternant Joao Félix, Ferran Torres i Raphinha, amb petits rampells de tots tres, però amb poca regularitat. Per al rol de '5', Oriol Romeu es va esborrar des de ben aviat i Xavi va haver d'estar diverses jornades sense un migcampista defensiu pur fins que va reinventar Andreas Christensen.

Així doncs, reforçar aquestes dues parcel·les és prioritat absoluta en la venda de contractacions que arrenca al juliol. Això sí, sempre adaptant-se a allò que permeti la delicada situació financera que continua travessant el Barça. Tanmateix, ara, el Bayern, segons el mitjà Madrid-Barcelona, hauria enviat una proposta que podria resultar atractiva per als directius culers: ofereixen dos jugadors a canvi d'un i sense diners.

Muntatge de Deco amb Joan Laporta

La proposta del Bayern

L'entitat bavaresa, segons aquesta informació, podria traspassar Joshua Kimmich i Kingsley Coman al Barça i endur-se Ronald Araújo. L'interès dels de Múnic en el charrúa no és cap novetat, perquè ja van intentar endur-se'l a l'hivern oferint quantitats elevadíssimes. En aquella ocasió no va fructificar l'acord, però tot podria canviar a l'estiu.

Des d'aquell moment fins ara ha passat un esdeveniment que ho pot canviar tot: la irrupció de Pau Cubarsí. El jove central català ja s'ha consagrat en la titularitat inamovible i, per tant, l'absència de Ronald Araujo no sembla tan notòria com abans. Falta conèixer, això sí, l'opinió del nou tècnic, Hansi Flick.

Amb tot, és clar que el Barça deixaria escapar un dels baluards de la plantilla, com ho és Ronald Araújo; tanmateix, a canvi, aconseguiria dos grans fitxatges per a dues posicions que han de ser obligatòriament reforçades. I ho farien sense posar ni un sol euro. A més, tant Joshua Kimmich com Kingsley Coman coneixen a la perfecció Hansi Flick; van compartir equip en aquell Bayern del triplet.

Els dos jugadors del Bayern són a la llista de pretendents del Barça des de fa temps. Això sí, aquest fulletó s'augura llarg, ja que abans de començar les negociacions s'hauran d'acabar les competicions de seleccions que es produiran aquest estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: