Carlo Ancelotti en primer pla amb cara d'ensurt
FUTBOL

Carlo Ancelotti no el deixa tornar al Reial Madrid: El seu fitxatge, una ganga

L'italià sap que no necessita més pólvora a l'atac i demana a Florentino Pérez buscar-li una sortida

Carlo Ancelotti ha signat una temporada excel·lent. En tota la campanya, només ha obtingut 1 derrota i 8 empats a LaLiga, havent sortit de la Champions League sense una sola derrota.

A més, la conquesta de la 15a Champions League i de la 36a lliga del Reial Madrid han deixat aquesta temporada per a la història. Tanmateix, ara toca pensar en el mercat d'estiu i en els diferents canvis que poden passar a la plantilla.

Ara com ara, sembla que un dels sectors que tenen millor pinta és el d'atac. Florentino Pérez ha aconseguit unir Endrick, Vinícius Júnior, Rodrygo Goes i Kylian Mbappé al Reial Madrid. A més, també ha aconseguit que perles com Arda Güler vulguin romandre al club blanc en lloc de marxar cedits.

Kylian Mbappé mirant enrere amb cara de sorpresa i Endrick mirant endavant mentre es toca l'escut del Palmeiras

Ara bé, d'entre totes les apostes de Florentino Pérez, hi ha un brasiler que tindria els dies comptats al vestidor blanc. Tant és així que el mateix Carlo Ancelotti ja li ha comunicat que no hi té lloc i que haurà de buscar una sortida.

Reinier Jesús no té lloc amb Carlo Ancelotti

Una de les perles que Florentino Pérez va accedir a fitxar és Reinier Jesús. Aleshores, ell era un jugador de tan sols 17 anys que militava al Flamengo, amb el seu compatriota Vinícius Júnior. Tots dos van arribar al Reial Madrid, encara que, com s'ha vist, no han tingut la mateixa progressió.

Durant les seves tres cessions, Reinier Jesús no ha estat capaç de mantenir una regularitat al terreny de joc. Al Borussia de Dortmund i al Girona només va aconseguir mostrar el seu potencial al principi.

Reinier Jesus posant amb la samarreta del Reial Madrid el dia de la presentació

Després, Erling Haaland i Rodrigo Riquelme van aconseguir eclipsar-lo de tal manera que es va veure relegat a la banqueta en tots dos conjunts. Ara arriba procedent del Frosinone Calcio, equip que acabava de pujar a la Serie A i en què tampoc va poder mostrar certa regularitat.

Per això, Reinier Jesús tindria els dies comptats al Reial Madrid. Un fitxatge que va costar més del que s'esperava i que ara es postula al mercat com una ganga per als grans d'Europa. Amb Carlo Ancelotti té impossible jugar-hi.

De 30 a 4 milions d'euros

Florentino Pérez va encertar Rodrygo Goes i Vinícius Júnior, però es va equivocar amb Reinier Jesús. El brasiler arribava del Flamengo havent costat 30 milions d'euros. Un valor que s'hauria estat devaluant fins a arribar als 4 milions d'euros en què es troba cotitzat actualment.

El que és indiscutible és que el jugador té qualitat, tot i que no sembla capaç de mostrar-la amb regularitat. Caldrà veure si aquest estiu marxa definitivament del Reial Madrid o torna a sortir cedit. Encara que veient el seu baix valor de mercat, el més probable és que marxi per no tornar.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: