Joselu mira al cel sota la pluja
FUTBOL

Joselu parla del seu fitxatge pel Reial Madrid a poques hores de l'inici de l'Eurocopa

L'encara davanter del Reial Madrid fins al 30 de juny no es mossega la llengua en parlar del seu futur

Joselu Mato s'ha convertit en una figura important al Reial Madrid ia la Selecció Espanyola. Pocs dies abans de l'inici de l'Eurocopa, el '9' ha parlat sobre el seu possible fitxatge permanent pel club blanc. El seu rendiment aquesta temporada ha estat impressionant, però el seu futur al Reial Madrid no està gens assegurat d'acord amb les seves últimes declaracions.

Joselu va néixer a Stuttgart, però té nacionalitat espanyola i ha tingut una notable carrera a Europa. Ha jugat en equips com el Newcastle United i el RCD Espanyol, però ha explotat al Reial Madrid.

Durant la darrera temporada, Joselu ha jugat poc més de 2.000 minuts, però ha estat capaç d'anotar 17 gols i repartir 3 assistències. La seva capacitat per trobar el fons de la xarxa i ajudar els seus companys ha estat crucial per a lequip. Aquest rendiment sòlid subratlla el seu valor per al Reial Madrid, que ha de valorar el seu fitxatge definitivament.

Joselu Mato apunta l'escut del Reial Madrid cap a la grada mentre celebra un gol

Joselu espanta l'afició del Reial Madrid

Actualment, Joselu pertany al RCD Espanyol, però té una clàusula de rescissió de 1,5 milions d'euros. Aquesta xifra accessible permet al Reial Madrid assegurar fàcilment el seu fitxatge. Amb el seu rendiment destacat, l'opció de fitxar-lo permanentment esdevé cada cop més atractiva per al club.

Tot i això, en una recent entrevista prèvia a l' Eurocopa, Joselu ha posat en alerta el Reial Madrid. Ha parlat del club blanc en passat i s'ha negat a respondre una vegada i una altra al seu futur. "Hi ha una clàusula que venç el 30 de juny, i a partir d'aquí el meu representant estarà en contacte amb qui hi hagi d'estar", ha començat dient.

Després de les primeres paraules, Juanfe Sanz, d'El Chiringuito, ha volgut aprofundir a la ferida i li ha preguntat què faria si el seu futur depengués exclusivament d'ell. "El problema d'aquesta situació és que no depèn de mi", ha contestat. Una resposta davant la qual Juanfe ha volgut saber més i li ha preguntat directament si es vol quedar, però Joselu s'ha fet el sord.

I no només això, ja que per rematar, Joselu ha parlat en passat del Reial Madrid. "He gaudit del club de la meva vida aquesta temporada, no sé què passarà l'any que ve", ha sentenciat.

El futur de Joselu al Reial Madrid

El Reial Madrid pot assegurar el fitxatge de Joselu activant la clàusula de rescissió. La xifra d'1,5 milions d'euros és una ganga per a un '9' de la seva qualitat. Ara bé, després de les seves últimes declaracions, sembla evident que Florentino Pérez no sembla gaire interessat a activar aquesta opció.

Sigui com sigui, Joselu es troba en un moment crucial de la carrera i ha de prendre una decisió aviat. Amb l'Eurocopa a la vista es podria revalorar i convèncer Florentino Pérez. Això sí, de moment, sembla que està més fora que dins.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: