Marcos Alonso en primer pla amb la bandera del Brasil de fons
FUTBOL

Fitxatges FC Barcelona: El tapat per rellevar Marcos Alonso ve del Brasil

El lateral no renovarà amb els culers, però ja saben qui ocuparà el seu lloc; més jove, millor i més barat

Marcos Alonso va arribar al Barça el 2022 com a agent lliure provinent del Chelsea. L'espanyol, en principi, era un reforç de qualitat per al lateral esquerre. Malauradament, els seus dos anys al club no han estat fructífers i no ha rendit de la manera que s'esperava.

Fa anys que el FC Barcelona travessa una crisi econòmica considerable i això ha dificultat molt que es pugui moure lliurement pel mercat de fitxatges. Marcos Alonso va ser una bona opció perquè la seva incorporació no suposava cap cost. Ara que el contracte de l'esmentat anteriorment finalitza, els culers ja tenen el reemplaç ideal.

El substitut de Marcos Alonso és a prop

Marcos Alonso no ha tingut protagonisme aquesta temporada, ja que Joao Cancelo ha estat l'encarregat d'ocupar el lateral esquerre. Tampoc se'l renovarà contracte, ja que Hansi Flick té altres plans per a l'equip, els quals no l'inclouen. A més, el Barça està intentant fitxar Joao Cancelo, jugador pel qual el Manchester City demana 30 milions d'euros.

Marcos Alonso saltant al camp amb el FC Barcelona

El reemplaçament de Marcos Alonso és Esquerdinha, un jove brasiler de 18 anys que ha despertat l'interès de diversos conjunts. Tot i la seva curta edat i la manca d'experiència al futbol professional, alguns dels grans d'Europa com el Barça s'hi han interessat. Tot i que encara és molt jove, ja fa més d'1,80 metres, a més de ser força fort.

En principi, el fitxatge d'Esquerdinha seria factible econòmicament parlant, ja que el seu valor de mercat és d'1,5 milions d'euros. Tot i que són molts diners, qualsevol dels equips rellevants a nivell europeu pot afrontar aquesta quantitat. Si arriba al Barça, sembla que començaria a tenir oportunitats amb la plantilla de Hansi Flick.

Esquerdinha agrada a Can Barça

Esquerdinha seria el substitut ideal per a Marcos Alonso, que no ha acumulat gaires minuts aquest any. Segons diuen, el pla del Barça per al brasiler seria fer-li fitxa del filial i anar pujant-lo a entrenar-se amb els “grans”. Això li començaria a donar experiència al futbol professional i s'aniria adaptant a poc a poc.

És probable que el Fluminense demani uns 2 milions per Esquerdinha, que ja és una mica més del que val a Transfermarkt. Tot i així, el Barça és capaç d'assumir-ne el cost i és probable que ho faci aquest mateix estiu. L'únic segur, per ara, és que Marcos Alonso no seguirà a les files blaugranes.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: