José Mourinho somrient al costat de l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

José Mourinho acosta el fitxatge d'una joia al Barça per només 12 milions

La destitució de l'entrenador portuguès ha fet que els culers puguin aconseguir una de les millors opcions de mercat

José Mourinho ha estat un dels rivals més grans del Barça dels últims anys. Amb el pas dels anys, l'entrenador va acabar a l'AS Roma, però les coses no li han sortit de la manera que esperava. Aquesta temporada, el club italià no està aconseguint els resultats que s'esperava; van en 5a posició.

El poc nivell que ha demostrat l'equip ha portat les altes esferes del club a destituir José Mourinho. Amb la seva sortida del conjunt, el món del futbol ha fet un gir; en especial, a la Serie A. A conseqüència, un dels seus exjugadors pot arribar al Barça per un baix cost.

José Mourinho regala un crac al Barça

El Barça no disposa de gaires diners i cada inversió que fa l'ha de tenir molt clara. Així i tot, el club està interessat a fitxar algú que pugui cobrir diversos llocs de la davantera de cara a la temporada que ve. El fitxatge ideal és a l'antic equip de José Mourinho i amb la seva sortida l'ha acostat als blaugranes.

Paulo Dybala, que té contracte amb l'AS Roma fins a 2025, es va encarregar personalment que la seva clàusula de rescissió fos assequible. Està fixada en 12 milions d'euros, quantitat que els de Joan Laporta podrien pagar sense problema aparent. Se sap que l'atacant argentí té interès a canviar d'aires i que el Barça és un destí ideal per a ell.

Imatge de Paulo Dybala celebrant un gol amb la samarreta de l'AS Roma

El Barça és un candidat ideal per a Paulo Dybala, a qui no li importa esperar un temps si cal. Els culers estan estudiant les diverses opcions de mercat i no es volen precipitar. La sortida de José Mourinho ha estat la gota que ha fet vessar el got i la decisió d'anar-se'n pot estar, en gran part, influenciada per això.

Paulo Dybala és una opció real

Paulo Dybala és un davanter de molta qualitat i podria aportar molt al Barça. Això ha situat l'astre argentí com a un dels favorits; a més, el seu baix cost ajuda força a prendre la decisió. Ara com ara, el Barça no ha mogut fitxa, però podrien fer-ho al pròxim mercat de fitxatges si ho veuen factible.

Xavi Hernández és la prioritat ara, i es diu que està disposat a seguir una temporada més si cal. Sabent com és de culer, si Joan Laporta li ho demana seriosament, es podria plantejar la seva decisió. Encara és aviat per afirmar res, però l'arribada de Paulo Dybala és cada cop més a prop.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: