Imatge de Paulo Dybala celebrant un gol amb la samarreta de l'AS Roma

FUTBOL

Paulo Dybala, l'únic crack mundial que pot fitxar el Barça, el preu és un regal

El conjunt blaugrana podria aconseguir l'extrem més semblant a Messi gràcies a l'adéu de José Mourinho

El Barça és un equip que necessita talent ofensiu per aconseguir consolidar definitivament la regularitat en el seu joc. Xavi Hernández ja hauria renunciat a millorar l'estil de joc de l'equip, decidint-se a abandonar l'equip a final de temporada.

Per això, el que podria aprofitar Joan Laporta seria intentar buscar talent al mercat que pugui aixecar la situació. Cosa que sembla que per ara a la direcció esportiva del club se li resisteix.

El director esportiu del Barça, Deco, sempre ha intentat que el club pugui fitxar de manera assequible i econòmica. Almenys, des de l'arribada de Joan Laporta, la directriu d'intentar sanejar les arques blaugranes hauria calat a tota l'entitat esportiva.

Tot i això, encara hi ha molts deutes per afrontar i, per això, al FC Barcelona li és molt difícil trobar aquesta relació qualitat preu que l'acabi de definir. En aquesta ocasió, sembla que Deco hauria encertat en un dels jugadors ofensius que capitanejen la seva agenda.

Paulo Dybala apunta al Barça

El davanter argentí estaria molt a prop de deixar la Roma després que José Mourinho fos cessat com a tècnic del conjunt italià. José Mourinho era una de les peces clau d'un equip el suport del qual semblava ser el d'aquell Inter capitanejat pel mateix tècnic.

Tot i això, l'únic aconseguit per la Roma de José Mourinho va ser caure derrotada contra el Sevilla FC a la final de l'Europa League. Un fet que sembla no haver estat suficient per a la directiva romana de cara a mantenir.lo al càrrec.

En qualsevol cas, l'estada de Paulo Dybala després de la marxa de José Mourinho es podria haver vist compromesa. El tècnic resultava ser un dels culpables que el jugador argentí es mantingués a l'equip.

Una situació que podria ser aprofitada per diversos clubs amb l'Atlètic de Madrid o el Juventus de Torí. Tot i això, sembla que cap dels dos equips serien els més ben posicionats en el rànquing per aconseguir l'estrella.

En aquest escenari, sembla que el Barça pot aconseguir els serveis del futbolista de manera que els seus comptes no es vegin minvats. Un fet que el motivaria la baixa clàusula de rescissió del contracte.

Només 12 milions d'euros per Paulo Dybala

Paulo Dybala fins fa no gaire era considerat un dels millors jugadors argentins del món. Tot i això, en els últims anys s'ha anat desinflant fins al punt de baixar el seu rendiment cap a un nivell molt inferior a les seves expectatives.

Per aquest motiu, la clàusula de rescissió amb què comptaria actualment és de 12 milions d'euros. Una xifra força assequible tenint en compte la qualitat que podria oferir en l'atac de qualsevol equip el millor Paulo Dybala.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: