Muntatge escut del Reial Madrid amb Jose Mourinho
FUTBOL

José Mourinho truca al Reial Madrid per preguntar per un fitxatge gratis

L'exentrenador madridista planteja endur-se un jugador per al seu equip ia sobre un cost molt baix

El Reial Madrid té pendent fer diversos reforços als propers mercats, ja que diversos dels seus jugadors tenen pendent finalitzar el contracte actual. Entre ells, hi ha els noms de Nacho Fernández, Lucas Vázquez, Toni Kroos, Luka Modrić i Joselu. Si bé alguns està previst que puguin continuar a la plantilla madridista, altres davant els pocs minuts que estan sumant poden posar fi a la seva etapa com a jugador del Reial Madrid.

Davant d'aquest context, hi ha diversos clubs que s'han interessat a aconseguir la contractació d'alguns dels jugadors anomenats. Tot i que ja s'ha parlat de l'interès del Manchester City a Toni Kroos, l'alemany no sembla estar interessat a abandonar el Reial Madrid. Luka Modrić, que pot estar en la seva última temporada com a madridista, sí que pot ser un dels candidats a abandonar la dinàmica.

Lucas Vázquez, que està pendent de conèixer el futur, pot rebre una proposta per canviar d'equip

Luka Modrić pot ser que no sigui l'únic, atès que els últims rumors situen la Roma de José Mourinho, darrere de Lucas Vázquez. El jugador gallec gairebé no està tenint regularitat sota les ordres de Carlo Ancelotti, excepte ocasions puntuals on Dani Carvajal es troba lesionat. Davant d'aquest context, l'exjugador del RCD Espanyol podria posar camí a Roma per jugar a l'Estadi Olímpic.

José Mourinho sembla estar interessat a reforçar el seu lateral i sembla haver posat el seu objectiu a Lucas Vázquez. Com que el jugador finalitza contracte el juny de 2024, la Roma podria incorporar el jugador a cost zero. Florentino Pérez no sembla estar disposat a prolongar el contracte del jugador, i per això la seva marxa del Reial Madrid sembla ser només qüestió de temps.

José Mourinho, planeja endur-se Lucas Vázquez a la Roma

Diversos clubs italians ja van mostrar amb anterioritat interès per Lucas Vázquez, tot i això, no van aconseguir la seva contractació. En aquest cas, sembla que la Roma està disposada a fer una aposta ferma per aconseguir la firma de l'espanyol. L'arribada del gallec a un club per a un club com la Roma suposaria un repte esportiu per al polivalent jugador prou interessant per acceptar la proposta.

La Roma, que va ser subcampiona de l'Europa League la temporada passada, és a prop de llocs de Champions League a la Sèrie A. Jugar a la màxima competició internacional, podria suposar un al·licient més per a Lucas Vázquez.