Jorge Mendes en primer pla amb Joao Félix i Joao Cancelo als seus costats
FUTBOL

Jorge Mendes avisa sobre els fitxatges de Joao Félix i Joao Cancelo pel FC Barcelona

L'agent ha concedit una entrevista al diari 'Récord' i ha repassat la situació dels dos futbolistes

El súper agent Jorge Mendes és una de les figures més conegudes del món del futbol. A través de la seva empresa Gestifute, Mendes representa una gran quantitat de jugadors. Gestiona la carrera de molts futbolistes i el seu nom és present en multitud de fitxatges i operacions.

Molts clubs han sol·licitat els serveis de Jorge Mendes quan han tingut problemes, i aquest ha actuat com a director esportiu. Els Wolves es van omplir de futbolistes portuguesos representats per ell, i el València va salvar el mercat de fitxatges del 2016 amb la intervenció de Mendes per tancar incorporacions.

Jorge Mendes confirma les intencions del Barça amb Joao Félix i Joao Cancelo

Joao Félix i Joao Cancelo van arribar al Barça l'últim dia de mercat en qualitat de cedits, i el futur de tots dos més enllà del 30 de juny és una incògnita. La situació econòmica del Barça és complicada, i la capacitat per tancar fitxatges no és gaire elevada. A més, el rendiment dels dos jugadors ha estat una mica irregular, i no és clar si el club blaugrana voldrà prorrogar la seva estada a Barcelona.

Tot i això, Jorge Mendes ha concedit una entrevista al diari 'Récord', on ha repassat l'actualitat i ha parlat sobre els Joao's. L'agent ha dit que la intenció del Barça és fitxar els dos futbolistes: "El Barcelona planeja fitxar tant Joao Cancelo com Joao Félix de manera permanent. Planegen continuar amb ells més enllà d'aquest estiu" .

Mendes s'ha mostrat molt contundent respecte a la continuïtat dels dos jugadors. El Barça hauria de negociar amb l' Atlètic de Madrid i amb el Manchester City en cas que decideixi incorporar Joao Félix i Joao Cancelo, respectivament.

Mendes surt en defensa de Joao Félix

L'atacant va arribar al Barcelona amb unes grans expectatives, però el rendiment no està tenint la continuïtat esperada. Joao Félix va començar amb molt bon peu quallant grans actuacions davant Betis i Anvers. Tot i això, amb el pas dels partits ha anat intercalant partits destacats amb altres on ha passat més desapercebut.

Jorge Mendes, per part seva, ha sortit en defensa del seu representat: "¿Crítiques? Les seves actuacions han estat molt bones fins ara" . "Les coses no van tan bé al Barcelona, però João Félix ha tingut un exercici positiu. I no hi ha dubte que és brillant", ha dit Mendes.

El jugador cedit per l'Atlètic de Madrid ve de marcar un golàs contra el Betis diumenge passat. Va sortir des de la banqueta, però la seva presència va ser determinant perquè el Barça aconseguís la victòria.

Veurem quin paper espera a Joao Félix el que resta de temporada, però és probable que també sigui suplent dimecres davant de l'Athletic Club. Després del seu hat-trick contra el Betis, tot fa indicar que Ferran Torres tornarà a ser titular amb Robert Lewandowski i Lamine Yamal.