Joao Cancelo amb l'escut del FC Barcelona
FUTBOL

El Barça pren una decisió amb Joao Cancelo de cara al pròxim mercat de fitxatges

El tècnic culer ha demanat el fitxatge del lusità a la junta directiva i s'espera que el president tracti d'aconseguir-ho

El FC Barcelona té clar que vol comprar en propietat tant Joao Félix com Joao Cancelo. Tots dos jugadors estan tenint un rol molt important a la plantilla de Xavi Hernández, i són dos dels jugadors que més minuts acumulen de l'equip culer. El tècnic català manté la seva aposta pels lusitans, fins al punt que sembla haver demanat a la secretària tècnica la seva contractació.

Tots dos portuguesos van arribar al FC Barcelona el darrer dia del mercat de transferències. Al contrari de Joao Félix, Joao Cancelo, va ser un desig exprés de Xavi Hernández. El tècnic culer, que sabia que necessitava reforçar el lateral dret de la plantilla, va suggerir a Joan Laporta la contractació del lusità. Des de la seva arribada, el lateral s'ha consolidat a la defensa, on fins ara acumula 1624 minuts.

Joao Cancelo, el fitxatge que desitja Xavi Hernández

Després de demostrar la seva importància a l'esquema de Xavi Hernández, el tècnic ha demanat a la junta directiva fer un esforç econòmic perquè Joao Cancelo pugui tornar la temporada que ve. El jugador, que pertany al Manchester City, tornarà a Anglaterra el pròxim mes de juny, en espera de tornar a la Ciutat Comtal, on sembla estar molt content. El lusità, que sap que a Barcelona no té competència, ha mostrat interès a tornar a formar part de la dinàmica culer de cara al curs que ve.

El defensor té contracte amb el Manchester City fins al juny de 2027 i aquest seria l'impediment principal que pot tenir Joan Laporta per aconseguir la seva contractació. Tot i que el FC Barcelona no passa un bon moment pel que fa a situació financera, la mala relació que té Joao Cancelo amb Pep Guardiola pot afavorir els interessos culers. Atès que el tècnic català no sembla estar interessat a tornar a la contra amb el lusità, el fitxatge pel club culer podria produir-se per una quantitat baixa.

El FC Barcelona cerca diferents opcions per aconseguir el fitxatge de Joao Cancelo

O en tot cas, si les tres parts hi accedeixen, es podria tornar a acordar una cessió, però en aquesta ocasió incloent-hi una opció de compra. D'aquesta manera, el FC Barcelona tornaria a comptar amb Joao Cancelo una temporada més, tenint la possibilitat ferma d'aconseguir el fitxatge. D'una altra banda, el Manchester City s'asseguraria, en cas que el portuguès tornés a encaixar una bona temporada, rebre una prestació econòmica pel traspàs.

Joan Laporta ja coneix de primera mà les prioritats de Xavi Hernández, amb vista a les possibles incorporacions del mercat de fitxatges. Joao Cancelo n'és una i el FC Barcelona treballarà per aconseguir la seva contractació. Malgrat que l'entitat no passa per un bon moment econòmic, s'espera que el fitxatge del portuguès sigui possible.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: