Pep Guardiola en primer pla amb Joao Cancelo al fons somrient
FUTBOL

Joao Cancelo escolta Pep Guardiola i ja celebra el seu fitxatge pel Barça

Pep Guardiola va parlar de Joao Cancelo i va ser molt clar amb la seva situació

Joao Cancelo ha manifestat el desig de seguir al Barça. El portuguès ha trobat al club català un entorn on pot brillar i ser una peça clau a l'esquema de joc. La seva versatilitat i les seves habilitats ofensives li han permès adaptar-se ràpidament a l'estil de joc culer, guanyant-se la confiança de l'afició i de la directiva.

Durant la seva cessió, Joao Cancelo ha demostrat ser solvent en defensa i molt valuós en atac, proporcionant moltes assistències i sent una amenaça constant per a les defenses rivals. La seva capacitat per jugar a diverses posicions també li dona un valor afegit que el Barça segurament voldrà mantenir.

Joan Laporta posa amb Joao Cancelo subjectant una samarreta del FC Barcelona

La situació econòmica del Barça: un obstacle per a Joao Cancelo

L'inconvenient més gran perquè Joao Cancelo es quedi al Barça és la delicada situació econòmica que travessa el club català. El Manchester City l'ha taxat en uns 25 milions d'euros, xifra que podria ser un obstacle insalvable per a la directiva culer.

El FC Barcelona està enmig d'una crisi financera que l'obliga a prioritzar les inversions, i és possible que decideixin destinar aquests fons a uns altres reforços més urgents. A més, Joan Laporta està treballant per reduir la massa salarial i fer vendes significatives per poder equilibrar les finances.

Aquesta situació complica encara més la possibilitat que Joao Cancelo torni al FC Barcelona, tret que s'aconsegueixi una negociació favorable per a les dues parts. Això sí, Pep Guardiola ha volgut donar la seva opinió sobre el tema i ha estat molt clar.

Pep Guardiola i Joao Cancelo en primer pla amb els escuts del Barça i del Manchester City de fons

Pep Guardiola fa un favor a Joao Cancelo

Pep Guardiola, el carismàtic i exitós entrenador del Manchester City, ha deixat clar que no compta amb Joao Cancelo per a la temporada que ve. Després d'una cessió d'una temporada al Barça, el lateral portuguès està a punt per tornar a la disciplina del Manchester City. Tot i això, el portuguès espera que el seu destí final estigui novament al Camp Nou, on ha trobat un ambient favorable i una oportunitat per demostrar la seva qualitat.

Pep Guardiola ha estat clar en les seves declaracions: "Ens asseurem els dos clubs. És jugador nostre i, si no s'arriba a un acord, haurà de tornar a la pretemporada. Si ell vol quedar-se a Barcelona i els clubs es posen d'acord, es tornarà a fer”.

Aquestes paraules indiquen que, encara que el tècnic no el té en els  seus plans, la decisió final dependrà de les negociacions entre els dos gegants del futbol europeu. Per tant, la decisió sobre el futur de Joao Cancelo està ara a les mans de la directiva del Barça i del Manchester City.

Malgrat que Pep Guardiola ha deixat clar que no compta amb Joao Cancelo, l'acord econòmic entre els dos clubs serà crucial per determinar el seu destí. El Barça haurà d'avaluar les seves prioritats i veure si es pot permetre la inversió necessària per assegurar el portuguès a la seva plantilla.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: