Xavi Hernández i Deco mirant a càmera amb Joan Laporta aplaudint al fons
FUTBOL

Joan Laporta, Xavi Hernández i Deco obren la porta de sortida al fitxatge dels 60 M€

La directiva ja té un substitut i això li complica les coses encara més

Últimament, el FC Barcelona ha baixat el seu rendiment i s'ha pogut veure als resultats, que han estat justos. El club en general se n'està ressentint i hi ha alguns jugadors que comencen a veure's entre l'espasa i la paret, entre ells, Raphinha. No està donant el que se n'esperava i això podria sortir-li molt car, s'està jugant el seu futur al conjunt català.

Raphinha estava jugant bé fins que va arribar una lesió que el va deixar un mes apartat dels terrenys de joc. Des d'aquell instant, el brasiler no ha aixecat el cap i li està costant tornar al seu nivell, cosa que altres estan aprofitant.

Xavi Hernández mira desafiant Raphinha, capcot
Raphinha no aconsegueix superar el revés | Europa Press, @brfootball

Continuarà Raphinha al FC Barcelona?

Amb la partida de Dembélé, Raphinha havia de ser el propietari de la banda, però va passar el que ningú podia esperar. Va arribar un jove anomenat Lamine Yamal, el qual està despuntant i de qui parla tothom. Si bé és cert que encara està una mica verd, és un jugador de molta qualitat que ja està guanyant minuts amb el primer equip.

Entre la falta de nivell de Raphinha i la millora i talent descomunal de Yamal, el brasiler s'està quedant fora. Va arribar al FC Barcelona per 60 milions (48 més 12 de variables) i no poden permetre que un jugador d'aquest preu rendeixi tan poc. Per això mateix, aquest estiu es podria plantejar la sortida a la recerca de minuts i fins i tot de la titularitat.

La sort de Raphinha és que coneix i s'entén molt bé amb Deco, director esportiu del club català. Això és perquè en va ser el representant fins abans de la seva arribada a la directiva del FC Barcelona. Deco voldrà el millor per a ell i de segur que l'aconsella el millor possible.

Qui està interessat en el brasiler?

Abans d'arribar al FC Barcelona, Raphinha ja tenia diversos clubs darrere seu, entre ells el Chelsea i el Newcastle. En tots dos conjunts hauria guanyat més diners, però va escollir els catalans. Deco va tenir molt a veure amb la decisió, ja que té molta estima pel club i confiava en el rendiment del seu representat.

Potser aquest estiu vegem la sortida de Raphinha del FC Barcelona, ja que és un jugador de renom i pel qual de segur que ofereixen bones quantitats. El fet que no hagi rendit com se n'esperava no vol dir que no sigui bo, per la qual cosa segurament li obren les portes a molts llocs. Només podem esperar i veure què passa amb l'extrem culer.