Joan Laporta somrient amb diners de fons

Joan Laporta rep la millor notícia possible: fitxatge de 10M€ per un descartat

El club blaugrana ha aconseguit que un dels seus jugadors cedits convenci i està a un sol pas d'ingressar una bona quantitat de diners

El FC Barcelona té un gran cartell de cedits repartits per bona part del món. La majoria duen temporades encadenant cessions perquè no entren en els plans de Xavi Hernández, un fet que complica molt la seva venda.

Tot i això, hi ha un jugador que està descartat per tornar a les files del Barça, però que està culminant una gran temporada. I ho està aconseguint gràcies al retorn als orígens, que l'han portat a volar i a escapar de la incertesa. Així doncs, si res no es torça, el FC Barcelona recuperarà part de la inversió inicial segellant la venda definitiva del jugador en qüestió.

Ara, amb l'arribada de Bojan Krkic, la situació ha canviat i es té molt més control d'aquests jugadors cedits. En total són 8 els jugadors en propietat del Barça que juguen lluny de Montjuïc aquesta temporada. De tots sembla que, per ara, com a mínim un ja té un destí definitiu.

Xavi Hernández no el vol al Barça, però ara brilla lluny de Barcelona

Va ser fitxatge de Ronald Koeman i Xavi Hernández no va acabar mai de treure'n partit a Can Barça. El neerlandès Sergiño Dest sí que ha trobat aquesta confiança en el PSV i ara el club dels Països Baixos hi apostarà. A Barcelona, el tècnic egarenc el va provar als dos costats de la defensa, però mai no va acabar d'adaptar-se al perfil que buscava.

Sergiño Dest és un perfil dretà molt ofensiu especialitzat, principalment, en la velocitat i l'arribada a l'àrea. Ara bé, a Can Barça sempre va pecar de manca de lucidesa, ja que tenia un baix percentatge d'encert a nivell de presa de decisions.

Aquest curs, després de molt poc protagonisme a la pretemporada del Barça, Dest s'ha adaptat al PSV i està aconseguint demostrar el seu talent. Un talent que podria fer que, finalment, el FC Barcelona aconseguís traspassar un dels seus jugadors descartats ingressant així diversos milions d'euros.

El PSV vol pagar 10 milions d'euros per aconseguir els drets de Dest

El conjunt neerlandès va apostar per Sergiño Dest i ara com ara ha obtingut el rendiment esperat. Així doncs, el PSV PSV Eindhoven té la intenció d'abonar els 10 milions d'euros que té com a opció de compra del defensor. Així ho apunta l'Eindhoven Dagblad, argumentant que en menys de 15 partits el nordamericà ha aconseguit convèncer el líder de l'Eredivisie.

El PSV compta tots els seus partits per victòries a la màxima divisió dels Països Baixos. A més, al club consideren que Sergiño Dest és una peça que encaixa perfectament a l'engranatge i que, per tant, és el seu lateral.

Dest, un dels puntals del PSV de Peter Bosz

El neerlandès ha jugat en 7 dels 12 partits, perquè va arribar amb la competició ja iniciada. Ara com ara Dest ha estat capaç d'aportar una única assistència en els partits disputats, partint principalment des de la banda dreta.

A la Champions League també ha comptat amb força presència. El PSV és segon al Grup B i compta amb 1 victòria, 2 empats i una única derrota. Sergiño Dest ha participat en totes les trobades acumulant així un total de 360 minuts.

El FC Barcelona espera recuperar part de la inversió realitzada a Dest

El club blaugrana va pagar 21 milions per Dest el 2020. L'Ajax va vendre el futbolista, que tenia moltes ofertes, però que sempre va apostar pel FC Barcelona. Ara l'entitat que presideix Joan Laporta espera recuperar 10 milions d'euros, que és la quantitat fixada entre els dos clubs.

Una quantitat que fonts del FC Barcelona apunten que no serà negociable, ja que és una clàusula ja fixada i totalment opcional.