Tres jugadors de futbol amb uniformes de diferents equips posant davant d'un fons degradat blau i verd.
FUTBOL

Els 2 fitxatges que valora el Barça per si falla Luis Díaz, Nico Williams i Dani Olmo

La directiva de Joan Laporta prepara l'arribada d'un extrem i analitza tots els possibles candidats

La directiva del Barça té com a prioritat la incorporació d'almenys un extrem hàbil al proper mercat de fitxatges. Conscient de les debilitats a la plantilla i de les peticions de Hansi Flick, el Barça busca reforçar la línia ofensiva de l'equip. Els noms de Nico Williams, Luis Díaz i Dani Olmo han ressonat amb força als passadissos del Camp Nou, però el seu preu obliga el club a explorar alternatives més assequibles.

Nico Williams i Luis Díaz encapçalen la llista de desitjos del Barça. Tots dos s'ajusten perfectament a les característiques que busca Hansi Flick per potenciar l'atac blaugrana. Però també hi ha Dani Olmo.

Nico Williams, amb la seva velocitat i capacitat de desbordament, ha estat una de les revelacions de LaLiga amb l'Athletic Club. Luis Díaz , per la seva banda, ha brillat a la Premier League amb el Liverpool, destacant-se pel seu dinamisme i capacitat golejadora. I, per últim, Dani Olmo ofereix un perfil més polivalent, ja que pot jugar per fora i per dins.

Jugadors de futbol en acció amb els uniformes d'Athletic Club, RB Leipzig i Liverpool.

Tot i això, el principal obstacle per concretar aquestes incorporacions és el cost elevat de les operacions. El Barça, immers en una delicada situació econòmica, no es poden permetre despeses desmesurades sense abans assegurar ingressos substancials a través de vendes i ajustaments salarials.

Alternatives més assequibles: Johan Bakayoko i Assane Diao

Davant la dificultat de fitxar Williams o Díaz, la directiva culer ha posat els ulls en dues alternatives més econòmiques: Johan Bakayoko i Assane Diao. Tots dos jugadors presenten un perfil prometedor i podrien oferir característiques similars a les dels principals objectius, encara que amb un grau d'experiència i renom menor.

El jove extrem del PSV Eindhoven, Johan Bakayoko , ha tingut una temporada destacada a l'Eredivisie. Amb la seva habilitat per jugar per les dues bandes, encara que preferentment per la dreta, Bakayoko ha mostrat un potencial significatiu. Tot i això, la seva habitual col·locació a la banda dreta, ocupada al Barça pel prometedor Lamine Yamal, podria complicar la seva adaptació i encaix en l'esquema de Hansi Flick.

Assane Diao , de només 18 anys, ha emergit com una de les grans promeses del Real Betis. Sota la tutela de Manuel Pellegrini, el jove davanter ha acumulat una quantitat considerable de minuts aquesta temporada, guanyant-se la confiança del tècnic xilè. Tot i que la seva projecció és molt prometedora, Diao encara està en una fase primerenca del seu desenvolupament i podria no estar completament preparat per afrontar el repte de jugar a un club de la magnitud del Barça.

Nico Williams, Dani Olmo, Luis Díaz o un altre fitxatge, necessari

La situació econòmica del Barça obliga la directiva a ser cautelosa i estratègica en els seus moviments al mercat de fitxatges. La prioritat és reforçar l'equip sense comprometre l'estabilitat financera del club. En aquest context, explorar opcions més assequibles com ara Bakayoko i Diao es presenta com una mesura prudent i necessària.

La possibilitat de fitxar jugadors amb gran potencial i que es puguin adaptar a l'estil de joc de Hansi Flick és una aposta que el Barça està disposat a considerar. Mentrestant, la directiva continuarà treballant en diverses operacions que permetin alliberar massa salarial i generar ingressos suficients per emprendre fitxatges de més envergadura si les condicions ho permeten.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: