Pau Cubarsí en primer pla
FUTBOL

El fitxatge que espanta el Barça i celebra Pau Cubarsí: 'Tant de bo es pugui donar'

Creixen les possibilitats que el defensor culer pugui sumar companyia a la vila olímpica

La temporada 2023-2024 ha estat reveladora per a Fermín López, que ha vist com la seva carrera s'ha disparat gràcies a la seva constància i talent. El jove andalús, una de les revelacions del curs, ha aconseguit guanyar-se un lloc a la selecció absoluta d'Espanya per disputar l'Eurocopa a Alemanya.

La convocatòria sorpresa de Fermín López per a l'Eurocopa

Fermín López ha estat convocat per Luis de la Fuente per a l'Eurocopa, un reconeixement al seu brillant exercici durant la temporada. L'andalús s'ha adaptat ràpidament a les exigències del futbol d'alt nivell, i Xavi Hernández no va dubtar a donar-li més oportunitats a la recta final de la temporada. Aquestes actuacions no van passar desapercebudes i li van valer la trucada per representar Espanya al prestigiós torneig europeu.

Tot i la seva inclusió a la plantilla, Fermín López encara no ha tingut minuts a l'Eurocopa, ja que Espanya ha disputat els seus dos primers partits sense comptar amb el jove talent al camp. Aquesta situació ha generat especulacions sobre la seva possible participació als Jocs Olímpics de París, on podria adquirir una experiència invaluable i continuar el seu desenvolupament com a jugador.

Fermín López conduint la pilota durant un escalfament del FC Barcelona

Els Jocs Olímpics a l'horitzó

La possibilitat que Fermín López sigui convocat per als Jocs Olímpics no només entusiasma el mateix jugador, sinó també el seu company d'equip, Pau Cubarsí . El central va estar a prop de ser inclòs a la llista per a l'Eurocopa, però finalment va ser descartat. Tot i això, Pau Cubarsí podria trobar-se compartint vestidor amb Fermín López a París, una oportunitat que tots dos podrien veure amb gran il·lusió.

En una entrevista recent, Fermín López va expressar el seu desig de participar en els Jocs Olímpics, tot i que va deixar clar que la decisió no en depèn: "No sé com es decideix això, a mi tampoc m'han comunicat res. Suposo que el club també hi serà al cas. No sé si estaran parlant entre el Barça i la Federació, però òbviament si em truquen per als Jocs és una cosa que no es pot rebutjar.

El potencial viatge de Fermín López als Jocs Olímpics genera certa preocupació al Barça. La participació en tots dos tornejos podria afectar la seva disponibilitat i rendiment per a la temporada que ve. A més, la càrrega de partits i el desgast físic són factors que el club haurà de considerar amb cura.

Tot i aquests temors, l'oportunitat que Fermín López participi als Jocs Olímpics també té aspectes positius. El torneig podria servir com una plataforma perquè el jove jugador guanyi més experiència internacional i torni al Barça amb més maduresa futbolística. Aquesta perspectiva és compartida per Pau Cubarsí, que també veu als Jocs una oportunitat per créixer com a jugador i representar el seu país en un escenari global.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: