Joan Laporta mirant a un costat amb l'escut de la Reial Societat
FUTBOL

Joan Laporta dona l'ordre: Gratis de la Reial Societat al Barça, fitxatge confirmat

El president té clar què ha de millorar el Barça i continua reforçant la plantilla en aquest aspecte

Joan Laporta està en ple procés de reestructuració, enfocant-se a millorar l'aspecte físic de la plantilla. Després d'una temporada complicada, marcada per múltiples lesions, el president busca reforçar el seu equip tècnic amb experts en preparació física. Fa uns dies vam anunciar la més que possible arribada de Pepe Conde des del Sevilla, i ara toca a la Reial Societat.

Joan Laporta és plenament conscient que el rendiment físic és crucial al futbol modern. Equips amb una preparació física deficient tendeixen a patir més lesions i a rendir menys. Una preparació adequada permet als jugadors mantenir el seu rendiment durant tota la temporada, justament al contrari d'això que ha passat últimament.

Durant la temporada passada, el FC Barcelona va tenir molts problemes amb les absències de jugadors clau. Les baixes de Pedri, Gavi o Lewandowski en moments rellevants van ser significatives. Aquestes lesions van evidenciar la necessitat d'una millor gestió de la preparació física i la prevenció a l'equip.

gavi vestit a la gespa després de caure lesionat

Joan Laporta organitza el cos tècnic de Hansi Flick

Hansi Flick i Joan Laporta estan liderant una reestructuració dels preparadors físics. Un dels primers passos va ser la incorporació de Pepe Conde directament des del Sevilla. Tot i això, encara n'hi ha més, ja que per assegurar el millor rendiment possible, el dirigent s'ha fixat en un pilar de la Reial Societat.

Rafael Maldonado, preparador físic de la Reial Societat, es convertirà en el nou reforç del Barça. Maldonado és conegut per la seva capacitat per mantenir els jugadors en una forma física excel·lent i pel seu enfocament en la prevenció de lesions. La seva experiència i les seves metodologies seran crucials per millorar el rendiment del grup la temporada que ve.

Rafael Maldonado: un fitxatge estratègic de Joan Laporta

Rafael Maldonado es posa a les ordres de Hansi Flick amb l'objectiu de reforçar la preparació física del Barça. Treballarà juntament amb Pepe Conde i altres membres del cos tècnic per implementar programes d'entrenament efectius i personalitzats. L'arribada és un moviment estratègic de Joan Laporta que aborda directament els problemes físics observats la temporada passada.

Amb el seu fitxatge queda clar que Joan Laporta i Hansi Flick estan compromesos a millorar la preparació física del Barça. La incorporació de Rafael Maldonado, juntament amb altres especialistes, reforça aquest compromís.

Amb aquests canvis, el Barça busca estar millor preparat per a les exigències de les pròximes temporades i reduir la incidència de contratemps a la plantilla. Rafael Maldonado aportarà la seva experiència i els seus coneixements per assegurar que l'equip mantingui un nivell alt de rendiment físic durant tota la temporada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: